Parhaan pelialan kirjan löydät näin

kirjoja pinossa. kuva gulfer ergin.

Mistä löytää mielenkiintoisia kirjoja ammatilliseen kasvuun ja toisaalta myös pelaamiseen, leikkiin ja vapaa-aikaan? Keskitymme tässä kolmeen pelikirjallisuuden teemaan. Nämä ovat pokeri, esports ja sijoittaminen. Jokaisessa teemassa hallitseva tekijä on ammatillinen kasvu, itsensä haastaminen tai kirjallisuuden lukemisen palkitsevuus. Etsiessäsi kirjaa on kätevä tapa löytää vastauksia kun annat hetken aikaa ajatuksillesi. Taustalla usein myös luuraa mahdollinen palkinto vähintään oppimisen, kokemuksen ja elämyksen muodossa.

Yksi pelikirjallisuuden suosittu laji on pokerikirjat

kortit selkäpuoli. kuva klim musalimov.

Verkkokaupat ovat täynnä ideoita pokerin pelaamiseen verkossa tai kotona. Jotkut ovat hyviä, jotkut huonoja. Kuinka sitten tunnistaa parhaat kirjat, kun hölynpölyä pursuavat teokset täyttävät aistisi. Valinta voi olla vaikeaa. Ainakin monille, joiden taustalla on kokemattomuutta tai arvuuttelua mitä peleistä haluaa. Parhaat ideat ja pelivinkit uuteen ammatilliseen kasvuun ovat kuitenkin löydettävissä. Parhaat ideat ostokseen tulevat kun tiedät mitä etsit. Ehkä olet pelannut pokeria aiemmin, kuullut pelin etenemisen tavoista, tai vähintään tiedät miten sitä pelataan. Aiempi kokemus vahvistaa pelaamisen ja pelikokemuksen mielenkiintoisuutta sekä pelilogiikan ymmärrettävyyttä. Opit omaksumaan nopeammin tärkeitä pelin taitoja sekä vahvistat koettua elämystä ammatillisesta kasvusta. Mikäli kokemusta ei vielä ole oppimista voidaan vauhdittaa kirjoja lukemalla, joka on yksi parhaista keinoista vaikuttaa omaan tulevaisuuteen ja sinulle sopivan kirjan valintaan.

mies puvussa. kuva hunters race.

Sijoittamisen kirjallisuudesta vastapainoa perinteiseen pelaamiseen

Pelejä aikuiseen makuun löytyy kun uskallat soveltaa pelaamisen merkitystä ja tutustut sijoittamisen kieleen. Silloin puhutaan markkinoista, joita voi oppia lukemaan. Sosiaalisen oppimisen muodot ovat kasvaneet yhdeksi parhaista sijoittamisen pelillistämisen muodoista. Etsiessäsi parasta pelikirjaa sijoittamisesta kiinnostuneelle kaverille, nuorelle aikuiselle tai varttuneelle konkarille on edessäsi kuitenkin muutama kysymys vaurauden, arjen raha-asioiden ja sijoituskohteiden merkityksestä itsellesi. Voisit kysyä itseltäsi mihin tarpeeseen sinä kirjaa tarvitset tai mikä mieltymys vastaa sinun tarpeisiisi parhaiten. Pelikirjat ovat itsenäisiä kokonaisuuksia ja paras tapa kuvata sinun intohimojasi kirjallisuuteen on lähteä etsimään vastauksia sieltä mitä haluat tehdä lähitulevaisuudessa. Kirjat ovat mainio tapa lisätä taitoja ja ymmärrystä menestyksestä, vaurastumisesta samoin kuin ihmisen käyttäytymisestä ylipäänsä.

Nuorten suosikkina tunnettu esports luo uutta kirjallisuutta

valaistu näppäimistö. kuva mateo.

Kaikki suuret nimet ovat joskus olleet nuoria, kokemattomia ja aikaansa edellä. Nämä tekijät tunnetaan hyvin esports-maailmass, jossa nuoret ja nuoret aikuiset ovat tehneet kovaa työtä hallitakseen omaa asiantuntijuuttaan tavoitteena mestaruus ja pelien herruus. Kirjallisuudessa Esports-lajia tunnetaan vielä vähän. Toisin kuin muiden lajien oppikirjoissa, esports-kirjat tällä hetkellä keskittyvät mentaalivalmennukseen, bisneksen taitojen oppimiseen ja elämäkertoihin. Pelikirjojen parhaimmisto kuvaa erityisesti pelien pelaamiseen liittyviä strategioita ja niiden hiomista, sijoittajakirjallisuduessa markkinoiden ja instrumenttien tuntemus on keskeistä, kun esports-kirjallisuudessa puolestaan tärkeää on peleistä nauttiminen ja yksilölliset selviytymistarinat. Nämä yhdessä vaikuttavat siihen, että esports-kirjallisuus on tulevaisuuden laji, joka vielä kehittyy vahvasti. Merkittävä tekijä esports-kirjallisuudessa on kuvata lukijoille minkälainen laji esports tällä hetkellä on ja miten se toimii.

Mitä seuraavaksi?

Pelien uskotaan kehittävän ymmärrystä strategian keinoista sekä verkkoympäristössä että fyysisessä maailmassa. Sijoittamisen aivan kuten peliteorioiden ymmärrys avaavat markkinoiden toimintaa ja niillä menestymistä. Esportsin tulevaisuus kansan suosikkina tarjoaa vaihtoehtoja nuorille ja kehittyville aikuisille ja näyttää valoisalta. Pelaaminen voidaan nähdä osana kehitystä, joka koetaan matkalla kohti parempaa tulevaisuutta. Kirjallisuus on aina ollut hyvä tapa lisätä tietoutta. Kirjat tarjoavat mielikuvitukselle paremmat mahdollisuudet toimia ja rakentaa ajatuksia menestyksen rakentamisesta. Olemme kaikki viisaampia kuin luemme ja jaamme parhaimmat ideamme. Opimme yhdessä ja nautimme elämästä enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *