E-kirjojen lukulaite vahvoille ja rohkeille

Kun kuka tahansa saa ensimmäisen kerran käteensä tavallisen e-kirjojen lukulaitteen, usein ensimmäinen vaikutelma on: onpas se pieni ja kevyt! Keskiverto lukulaite on suunnilleen pokkarin kokoinen, mutta paljon ohuempi kuin kirja. Silti laitteeseen mahtuu tuhansia kirjoja ja teksti on yhtä selkeää kuin painetun kirjan sivulla.

Entourage Edge Pocket

Uuden Yhdysvaltalaisen lukulaitteen valmistaja on kuitenkin lähtenyt siitä, että e-kirjojen lukijalla täytyy olla hauista ja seikkailunhalua teknologian maailmassa. Entourage Edge Pocket-lukulaitteessa on nimittäin kaksi erillistä näyttöä. Toinen näyttö on mustavalkoinen ja tarkoitettu e-kirjoille ja lehdille. Toinen, värinäyttö, on puolestaan tietokonetoimintoja varten.

Entourage Edge Pocket-laitteen näyttö e-kirjojen lukemiseen on kuuden tuuman suuruinen ja väri-LCD seitsemän tuuman kokoinen. Valmistaja väittää laitteen painavan 0,6 kg, joka olisi suhteellisen vähän, sillä Entouragen laitteessa on käytännössä kaksi tietokonetta. Spesifikaation mukaan laite pärjää yhdellä akulla, joten se vähentää painoa, mutta lyhentää käyttöaikaa.

Entourage Edge Pocket

Kiinnostuneet löytävät laitteen 500 dollarin hintaan HSN-kaupasta.

Laitteen valmistajan Entouragen sivulta löytyy lähinnä opiskelukäyttöön tarkoitettu isompi laite, jossa on 9,7 tuuman ja 10,1 tuuman näytöt.

Categories Yleinen