Lataa ilmainen e-kirja: vierailu Pablo Picasson Cannesin studiossa

Amerikkalainen opiskelija ihaili Pablo Picassoa 1950-luvulla niin paljon, että päätti lähteä Pariisiin katsomaan kaiken mitä Picasson taiteesta olisi tarjolla. Pariisissa nuori mies, Frederick Baldwin, sai päähänsä lähteä tapaamaan Picassoa Etelä-Ranskaan Vallauris-nimiseen kaupunkiin, jossa taitelijan uskottiin asuvan.

Frederick Baldwin, Dear Monsieur Picasso

Baldwin osti vanhan auton, ajoi Välimerelle ja löysi Picasson museon. Siellä hän kuuli museoemännältä, että taiteilija asuikin Cannesissa, mutta onnistui kuitenkin saamaan osoitteen Cannesin huvilalle. Usean päivän ajan Baldwin yritti turhaan päästä tapaamaan taiteilijaa. Hän onnistui vasta kun keksi lähettää humoristisen postikortin Grassen kaupungista Picassolle.

Baldwin pääsi kuin pääsikin vierailuille Pablo Picasson studioon samaan aikaan kun taiteilija otti vastaan muitakin vieraita.

Tämän tarinan Frederick Baldwin on kirjoittanut lyhyeksi e-kirjaksi, jonka voi ladata ilmaiseksi. Kirja on englanniksi, mutta jokainen Picassosta kiinnostunut taatusti haluaa nähdä kymmenet valokuvat, jotka Baldwin otti vierailun aikana studiosta ja itse herra Picassosta.

Lataa e-kirja Frederick Baldwinin Dear Monsieur Picasso alla olevasta linkistä.

Categories Yleinen