Lukulaitteelle kannet tunnelman tai kirjan mukaan

E-kirjojen lukulaitteissa on monen muun hyvän asian lisäksi sellainen mukava puoli, että julkisella paikalla luettaessa muut eivät näe mikä kirja on meneillään. Yhdysvalloista raportoidaankin romanttisten kioskikirjojen hurjasta e-kirjamyynnistä. Toisaalta, joskus voisi olla ihan mukava pukea lukulaite erilaisiin kansiin, jotta se muistuttaisi enemmän perinteistä kirjaa. Nyt sekin on mahdollista, sillä suosituimpiin lukulaitemalleihin voi tilata kirjan kannet.

M-Edge lukulaitteisiin kirjan kannet

M-Edge niminen yritys on erikoistunut valmistamaan lisävarusteita monen merkkiisiin lukulaitteisin. Yritys tarjoaa lukulaitteille ja tablet-laitteille laukkuja, suojataskuja, näytön suojakalvoja, kirjankansia ja lukulamppuja.

Esimerkiksi Amazon Kindle-, Sony Reader- ja Apple iPad-laitteisiin saa valmiiksi suunniteltuja nahkakansia tai muovikansia. Asiakas voi myös itse suunnitella kannet rakkaalle lukulaitteelleen.

Lukulamppu voi vaikuttaa omituiselta lisävarusteelta, mutta E-ink-näytöllä varustettu lukulaite tarvitsee ulkopuolista valoa, jotta tekstin voi lukea ruudulta. Tablet-laitteet kuten Apple iPad tai Samsung Galaxy Tab eivät vaadi ulkopuolista valoa.

Myös käsityöläiset ovat innostuneet tekemään yksilöityjä kansia lukulaitteille.

Categories Yleinen