Tulevaisuuden elokuvavuokraamo on jo tänään Internetissä

Elokuvien vuokraaminen alkoi vuosikymmeniä sitten kun kioskissa oli valittavana Betamax- tai VHS-videokasetteja. Betamax-kasetit poistuivat hyllyiltä vähin äänin, mutta VHS-nauha piti pintansa yllättävän kauan DVD-levyille. Leffan vuokraaminen videovuokraamosta voi olla ihan mukavaa ajanvietettä, mutta sen takaisin vieminen on Olympiamitalia vaativampi ponnistus. Mikä olisi nykyaikaisempi tapa vuokrata leffa? Netti.

Netissä kun leffan voi vuokrata siten, että sen myös katsoo heti. Kasetin tai DVD:n palautuskiistoja ei ole lainkaan.

Entä miten se oikea elokuva löytyy nettivuokraamosta? Samalla tavalla kuin kioskistakin: katsotaan ketkä leffaa ovat olleet tekemässä. Nettivuokraamo voi sen lisäksi näyttää elokuvan trailerin.

Tulevaisuuden leffavuokraamo osaa vielä enemmän: se suosittelee tuhansien vaihtoehtojen joukosta vuokraajan elokuvamaun mukaisia leffoja, joista on helpompi valita katsottavaa. Tästä on kyse yhdysvaltalaisessa Netflix-vuokraamossa, joka on kehitellyt suosittelujärjestelmäänsä jo vuosia.

Katso video miten tulevaisuuden elokuvavuokraamo toimii jo tänään:

Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image