Toni Kiannon taide kiinnittää huomion metroaseman kalpeilla seinillä huhtikuussa

Toni Kianto on koonnut 60 teoksestaan näyttelyn, joka ilahduttaa kaikkia Kaisaniemen metroaseman kulkijoita huhtikuussa. Transit One-niminen näyttely on esillä 4-30.4.2011.

Toni Kianto

Taiteilija kertoi miksi metroasema: ”Idea syntyi istuessani transit-halleissa ympäri maailmaa. Olen niin usein peittänyt mielessäni mainoksien valotaulut ja plakaatit omilla töilläni, että ajatus metroasemasta näyttelytilana tuntui välittömästi luontevalta”.

Jos on oikein kiire nähdä edes vilaus taideteoksista, kannattaa mennä katsomaan kun näyttelyä rakennetaan viikonloppuna 1-3.4.2011. Itse taitelijaa on mahdollista nähdä avajaisissa 4.4. klo 18.00 Kaisaniemen metroasemalla Ravintola Hiidessä.

Toni Kianto

Esillä on taidetta, joka on syntynyt esimerkiksi muokkaamalla perinteisiä valokuvia digitaalisin työkaluin. Toni Kiannon taidetta on ollut eri puolilla maailmaa esillä 1990-luvun alusta lähtien. Hän pyrkii uusissa teoksissaan yhdistämään käsityöläisperinteen moderniin tulkintatapaan ja käyttää apunaan usein digitaalisia menetelmiä ja tietokonegrafiikkaa.

Näyttelystä lisää tietoa sen järjestäjän Kreative Generationin sivulta.

Categories Yleinen