Al Gore on julkaissut ilmastonmuutoksesta kertovan elokuvan lisäksi multimedia-e-kirjan

Heti kun kirjojen tekstisisältöä keksittiin julkaista digitaalisina teoksina, ymmärrettiin myös teknologian laajemmat mahdollisuudet. Kuvia, videoita ja ääntä olisi mahdollista laittaa kirjoihin mukaan elävöittämään staattista tekstiä. Yhdelle lukijalle multimediakirja on kauhistus, koska eihän kirjan ole tarkoitus olla elokuva, kun taas toinen lukija omaksuu uuden ilmaisun hyödyllisenä ominaisuutena. Yhdysvaltain entinen varapresidentti Al Gore, joka on viime vuodet kampanjoinut ilmastonmuutoksen tietoisuuden lisäämisen puolesta, on julkaissut aiheeseen liittyvän multimedia-e-kirjan Our Choice.

Katso kirjan videoesittely:

Tämän tyyppiset multimediakirjat eivät ole koko laajan PC, tablet ja lukulaitekannan kanssa yhteensopivia, koska ne on toteutettu ladattavina sovellusohjelmina. Tämä Our Choice e-kirjasovellus käynnistyy vain Apple iPad, iPhone ja iPad Touch-laitteissa.

Itse asiassa Our Choice-kirjan toteutus muistuttaa kovasti monen aikakauslehden Apple iPad-laitteelle sovitettua julkaisua. Ne tuotetaan myös usein ladattavina sovellusohjelmina.

Multimediakirjojen kustantamiseen erikoistunut Vook on julkaissut lukuisia videojaksoja sisältäviä teoksia.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *