Jermaine Jackson järjestää Michaelin muistokonsertin Wienissä 26.9.2009

Jermaine Jackson järjestää ripeästi veljensä Michaelin kuoleman jälkeen muistokonsertin Wienissä 26.9.2009. Konsertti on tarkoitus lähettää livenä ympäri maailmaa TV:n välityksellä.
Michael Jackson
Suomalaiset saavat kuitenkin jännittää ensin, onko millään TV-yhtiöllä lyödä tarvittavaa eurotukkua itävaltalaisen promootioyhtiön tilille. En hämmästyisi vaikka suora konsertti jotain kautta päätyisi myös nettiin. Aiomme seurata tilanteen kehittymistä ja tarvittaessa kaivaa netistä osoitteita, joista konserttia voi toivottavasti myös seurata.

Ne tosi fanit, jotka haluavat paikan päälle, joutuvat toimimaan jo 20.8, koska silloin liput tulevat myyntiin. 85 000 nopeinta mahtuu Wienissä sijaitsevan linnan pihalle. Tilannetta voi seurata muistokonserttia varten tehdyllä sivustolla (englanniksi) http://www.tribute2009.com/

Jermaine Jacksonin suunnitelmana on saada noin 10-15 tämän päivän kovimpia tähtiä lauteille laulamaan ja sanomaan sanasen Michaelista. Huhut kiertävät jo jokaisen Madonna, U2, Abba-tason taiteilijan esiintymisestä, mutta muutoksia esiintyjälistaan voi odottaa loppuun asti nopean järjestelyaikataulun vuoksi.

Schönbrunn linna, Michael Jackson muistokonsertti
Konserttipaikka on upea Schönbrunnin linna Wienin lähellä. Linnalla on omat nettisivut, joilta löytyy lisää kuvia ja ajo-ohjeet niille, jotka yrittävät päästä paikan päälle.

Categories Yleinen