Elisa Kirja tarjoaa Samsungin tabletin lukulaitteeksi e-kirjapaketin kera

E-kirjojen verkkokauppa Elisa Kirja on tehnyt houkuttelevan tarjouksen kirjallisuuden ystäville, jotka ovat jääneet jahkailemaan lukulaitteen hankintaa. Kirjakauppa on nimittäin paketoinut Samsung Galaxy Tab tabletin, 10 kirjaa ja 100 euron lahjakortin kauppaan 19,90 euroa kuukaudessa maksavaksi tuotteeksi.

Maksettavaa on kaksi vuotta, josta kertyy yhteensä 477,60 euroa. Siitä kun vähentää 100 lahjakortin, jonka voi käyttää kirjakaupassa ja 10 e-kirjaa, jotka voi heti ladata Galaxy Tab-tabletiin, niin tarjous on houkutteleva.

Elisa Kirja-palvelusta ladattuja e-kirjoja voi lukea Samsungin tablet-laitteen lisäksi myös PC:llä, älypuhelimella ja Apple iPad-tabletilla. Kerran ostettu kirja on ladattavissa omasta kirjahyllystä useaankin laitteeseen. Palvelun esittelyn löydät täältä.

Elisan pakettiin kuuluva Samsung Galaxy Tab on kookkaan lukulaitteen kokoinen, selvästi pienempi kuin esimerkiksi Apple iPad. Koska Galaxy Tab on tablet-tietokone (eikä lukulaite) sillä voi surffata netissä ja Facebookissa, katsella videoita ja kuunnella musiikkia. Galaxy Tabissa on kaksi ominaisuutta, jotka tulisi määrätä pakollisiksi kaikkiin lukulaitteisiin: langaton Internet-yhteys ja kosketusnäyttö.
Samsung Galaxy Tab

Muut ominaisuudet ovat:

– 7 tuuman värinäyttö
– Kaksi kameraa
– WLAN (langaton Internet)
– Paikka SIM-kortille. Mahdollistaa Internetiin pääsyn mobiiliverkon kautta
– Google Android käyttöjärjestelmä
– GPS
– Bluetooth
– Paino: 380 g (noin kovakantisen kirjan verran)
– Mitat: 190,1 x 120,5 x 12 mm (pienempi kuin kovakantinen kirja)
– 16 GB muistia

Elisa myy tarjouspakettia myymälöissään.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *