Metallica on levyttänyt 10 laulun albumin Lou Reedin kanssa

Maailman megabändeihin edelleen kuuluva Metallica kertoi kotisivuillaan äänittäneensä 10 laulua Lou Reedin kanssa. Vaikka äänityssessiot ovat nyt ohi, levyn julkaisuun menee hetki. Metallica ei vielä tiedä tarkkaa julkaisuajankohtaa.

Lou Reed, Metallica

Tämä on kerrassaan jännittävä yhdistelmä: Lou Reed ja Metallica. Bändin kaverit tapasivat Reedin vuonna 2009 Rock and Roll Hall of Fame-konsertissa, jossa heillä oli yhteinen esitys. Metallica sai vannoutuneen newyorkilaisen Reedin jopa matkustamaan bändin kotistudioon Kaliforniaan levytyssessioihin.

Laulaja/lauluntekijän Lou Reedin ura alkoi jo 60-luvulla Velvet Underground-yhtyeessä. Hän siirtyi nopeasti soolouralle, jonka aikana hän on tehnyt hienoja klassikoita ja kummallisia kokeiluja musiikin kanssa.

On ehkä hieman yllättävää, että näin iso bändi, joka taatusti osaa pitää kiinni omista musiikillisista näkemyksistään, on onnistunut tekemään yhteistyötä Lou Reedin kanssa. Dokumenttifilmien ja televisiohaastattelujen välittämä kuva ei anna Reedistä kovin yhteistyöhaluisen artistin kuvaa. Joka tapauksessa on hienoa, että yhteinen sävel (kenties Reedin sävel) on löytynyt ja saamme toivottavasti kuulla jotain tavanomaisesta poikkeavaa kun albumi ilmestyy.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *