Lehtikustantaja Time Inc julkaisee kaikki 21 tuotettaan tablet-laitteille

Tablet-tietokoneet (sormitietokone, taulutietokone, lätty) ovat vasta melko harvojen edelläkävijöiden käytössä, mutta jo kokonainen teollisuudenala laskee tabletin varaan suuren osan tulevaisuudestaan. Ennen kaikkea lehdistö luottaa tablet-laitteiden vievän koko median kunnialla digitaaliseen aikakauteen. Lehtikustantaja Time Inc ilmoitti julkaisevansa kaikki 21 Yhdysvalloissa ilmestyvää lehteään tablet-laitteille vuoden 2011 loppuun mennessä.

Fortune Magazine, Apple iPad

Time Inc on niin tosissaan tablet-laitteiden kanssa, että Apple iPadin lisäksi kustantaja investoi laitekohtaisten taiton ja sovellusohjelman kehittämiseen jokaiselle vähänkään markkinapotentiaalia omaavalle tabletille. Time Inc:in 21 lehteä tulevat ilmestymään iPad, Nook Color, Android ja HP TouchPad tablet-laitteilla.

Nook Color on amerikkalaisen Barnes & Noble kirjakauppaketjun markkinoima laite ja Android-ohjelmistoa käytetään kymmenissä eri merkkisissä tablet-laitteissa, kuten Samsung Galaxy Tabissa. Lisäksi verkossa toimiva lehtikioski Next Issue Media tulee myymään Time Inc:in tablet-lehtiä.

Time Inc on lähtenyt varhain investoimaan tablet-markkinaan, sillä tulot eivät vielä vuosiin todennäköisesti kata kehitys- ja julkaisukuluja. Tablet-markkina on vielä pieni, mutta kustantaja luottaa ensimmäisten joukossa uudella markkinalla näkyvien brändien hyötyvän siitä, että ne yksinkertaisesti ovat siellä.

Time Inc on tähän asti kerännyt kokemusta uudesta markkinasta julkaisemalla neljää tablet-lehteä. Lehtitalo on myynyt jo 600 000 tablet-lehtiensä irtonumeroa, joten kokemus on selkeä: lukijat ovat valmiita maksamaan myös digitaalisesta mediasta.

Time Inc:in tablet-lehtien irtonumerot maksavat saman minkä paperilehti ja tablet-lehdet sisältävät samat mainokset kuin painettu lehtikin.

Time Inc julkaisee Yhdysvalloissa seuraavia lehtiä (joita listalla on enemmän kuin 21). Näistä tablet-laitteiden omistajat pääsevät nauttimaan painotuoreena vuoden loppuun mennessä:
All You
Coastal Living
Cooking Light
Entertainment Weekly
Essence
FanNation
FORTUNE
Golf
Health
InStyle
LIFE
Money
My Home Ideas
My Recipes
People
People En Espanol
People StyleWatch
Real Simple
Southern Living
Sports Illustrated
Sports Illustrated for Kids
Sunset
This Old House
TIME
TIME for Kids

Fortune Magazine, Apple iPad

Fortune Magazine, Apple iPad

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *