Sting 25 multimediateos esittelee artistin soolouran konserttien, musiikin ja eletyn elämän kautta

Laulaja, lauluntekijä ja muusikko Sting juhli 25-vuotiasta soolouraansa monin tavoin, joista yksi oli urasta kertovan teoksen julkaisu Apple iPad –tabletille. Sting 25 on upea musiikki-, kuva- ja videoteos, jossa esitellään paitsi artistin musiikkia, myös miehen elämää, kansalaisaktivismia, musiikillisia ja kirjallisia vaikutteita, ystäviä, musiikin tekemisen vaiheita ja paikkoja ja konserttitaltiointeja. Mikä mukavinta, laaja Sting 25 multimediapaketti on ilmainen iPadin käyttäjille.

Sting 25, Lady Gaga

Juhlan kunniaksi järjestetyssä konsertissa esiintyi aikamoinen joukko huippuartisteja. Esimerkiksi Lady Gaga on todella vakuuttava Stingin kanssa yhdessä esittämässään King of Pain -kappaleessa. Muita konsertin tähtiä ovat esimerkiksi Bruce Springsteen ja Robert Downey, jotka ovat myös paketissa mukana.

Sting 25

Sting oli kolmimiehisen The Police-yhtyeen keskeinen vaikuttaja ennen soolouraansa. Sting myös sävelsi bändin suurimmat hitit, mutta mitään Police-materiaalia en löytänyt Sting 25-juhlateoksesta.

Sting 25

Jos kotona ei ole Apple iPad –laitetta, mutta kotoa edes yksi löytyy intohimoinen Sting-fani, onko 499 euroa Stingin soolouraa esittelevästä musiikki-, kuva- ja videopaketista paljon rahaa? Sen verran edullisin iPad nimittäin maksaa. Sting-juhlapaketti latautuu laitteeseen ilmaiseksi App Storesta kun sitä hakee sanalla Sting.

Sting 25

Sting 25

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *