Reseptit kuvina ja videoina keittiökäytön kestävässä Qooq tablet-laitteessa

Yksi kokki etsii ruokareseptinsä keittokirjoista, toinen tuo kannettavan PC:n hellan viereen nettisivujen selailua varten ja kolmas kokki varjelee keittiössä iPad-tabletiaan roiskeilta pyyhkeellä. Ranskalainen kokki hoitaa tämän homman tyylikkäästi: hän löytää reseptinsä veden- ja liankestävältä Qooq-tabletilta.

Näin vaikeaselkoisetkin reseptit aukeavat Qooq-laitteen mukana tulevilla videolla (ranskankielen taito auttaa myös):

Vaikka ajatus ruuanlaittoa varten tehdystä vimpaimesta aluksi huvittaisikin, tässä on ideaa. Jos joku tarjoaisi 349 euron hintaan roiskevettä kestävää, hieman hassun näköistä tablet-laitetta keittiökäyttöön ilman valmiita sisältöjä, tuote olisi tuhoon tuomittu. Mutta kun samaan laitteeseen pakataan valmiiksi 3500 reseptiä ja 1200 videota, joissa näytetään ruuan valmistuksen vaiheet, puhutaan aivan uudenlaisesta tuotteesta. Lisäksi tabletin mukana tulevissa ohjelmissa 100 kokkia antaa vinkkejään ruuanlaittoon ja aloittelijalle neuvotaan 300 tekniikkaa, joita pilkkomisessa, leikkaamisessa ja muussa puuhassa tarvitaan.

Vaikka ostaisi kuinka monta painettua keittokirjaa, ei niiden mukana tule yhtään videota, joissa kädestä pitäen opastetaan ruuan valmistusta.

Tässä voi olla myös merkkejä nimenomaan tablet-laitteisiin liittyvästä trendistä. USA:n suurin valtakunnallinen sanomalehti New York Times tarjoaa lukulaitetta ilmaiseksi jos tilaa lehden digitaalisen painoksen. Ehkä tulemme näkemään muitakin sisältövetoisia tablet-paketteja, joissa laite on toissijainen ostos ja sisältö ensisijainen. Jos esimerkiksi 10 vuosikertaa Aku Ankkoja ostaessaan saisi tabletin kaupan päälle, tarjous voisi kiinnostaa monia faneja.

Videolla esitellään Qooq-tabletia ja sen mukana tulevia sisältöjä:

Qooq-tablet tulee myyntiin piakkoin. Lähtöhinnaksi on asetettu 349 euroa.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *