Viulisti improvisoi soittoääniteeman kesken konsertin soivasta Nokia-puhelimesta

Olen ollut elokuvateatterissa, jossa katsojat luontevasti vastailevat kesken elokuvaa piriseviin puhelimiinsa. Olen myös ollut ravintolassa, jossa kyltti ulko-ovella kielsi puhelimen käytön sisällä ja jos puhelimen otti edes esiin, viereisistä pöydistä huomautettiin asiasta.

Klassisen musiikin konserteissa matkapuhelimen soittoäänen kuuleminen on kuitenkin melko harvinaista. Slovakialainen viulisti kuuli kesken konserttinsa soivan Nokia-puhelimen soittoäänen niin selvästi, että hetken mietittyään hän otti teemasta kiinni ja soitti konserttiin kuulumattoman lisäkappaleen.

Katso video miten viulisti Lukáš Kmit siirtyy luontevasti Nokian soittoääni-improvisaatioon:


Facebooktwitterredditpinterestmail
Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image