Rajoittamaton määrä äänikirjoja 25 dollarilla

Yhdysvalloissa Audiobooks.com verkkokirjakauppa tarjoaa 25 dollarin kuukausimaksulla kuunteluoikeuden kaikkiin kaupan valikoimassa oleviin äänikirjoihin. Siis suunnilleen yhden kirjan hinnalla voi kuunnella niin monta kirjaa kuin suinkin kuukaudessa kerkiää. Onko tämä liian hyvää ollakseen totta? Audiobooks.com on jatkoa saman yhtiön vastaavalle, mutta CD-levyihin perustuvalle Simply Audiobooks –palvelulle, joten kyseessä on ainakin tunnettu yritys.

Audiobooks

Yleisin tapa saada luettavakseen e-kirja tai MP3-muotoon talletettu äänikirja on ladata teos verkkokaupasta omalle lukulaitteelle tai tietokoneelle. Sen jälkeen kirjaa voi lukea tai kuunnella vaikka kuinka syvällä korvessa sijaitsevalla mökillä, jonne internet-verkkoyhteydet eivät ulotu. Näin toimivatkin paria poikkeusta (Epuuk.com ja Luekirja.fi) lukuunottamatta kaikki Suomen e-kirjakaupat.

Audiobooks-äänikirjoja ei ladata omalle laitteelle, vaan kirjojen kuuntelu vaatii aktiivisen verkkoyhteyden. Hyvänä puolena on se, ettei kirjojen latautumista tarvitse odotella, mutta lentokoneessa, ulkomailla tai pätkivien verkkoyhteyksien takana kuuntelu ei onnistu lainkaan.

Audiobooks-kirjojen kuunteluun vaaditaan vain moderni verkkoselain (HTML5), kuten Chrome, Safari tai uusi älypuhelin tai tablet. Kaupan valikoimassa on tällä hetkellä yli 10000 englanninkielistä äänikirjaa.

Luekirja.fi tarjoaa 25 euron kuukausimaksulla kolme e-kirjaa, joten kaukana olemme suuren markkina-alueen hintatasosta.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *