3D-suunnittelun opiskeluun yksityiskohtainen opas e-kirjana

Maailmalla on tarjolla monia hyviä kolmiulotteisen suunnittelun mahdollistavia ohjelmia. Tuote tai jokin komponentti voidaan mallintaa teollista valmistusta varten monella eri tavalla, käyttäen eri ohjelmia. Monipuolisimmat 3D-suunnittelusovellukset sisältävät kaiken alusta loppuun: CAD (tietokoneavusteinen suunnittelu), FEM (Finite Element Method), CAM (tietokoneavusteinen valmistus) ja CNC -suunnitteluvaiheet. Jouni Aholan opaskirja Creo Elements/Pro 3D -ohjelmistoon näyttää askel askeleelta miten kaikki vaiheet tehdään.

Creo Elements/Pro 3D-suunnittelu valmistuksen ehdoilla, Jouni Ahola. PDF E-kirja.

Oppaassa käytetään esimerkkeinä sellaisia tuotteita, jotka voidaan valmistaa koneistuskeskuksella jyrsimällä. Osa tuotteista mallinnetaan yksityiskohtaisten ohjeiden mukaan ja niistä tehdään työpiirustukset ja kokoonpanot. Opasta voidaan käyttää apuna mallintamiseen ja piirustuksien tekemiseen. Pääpaino on kuitenkin valmistuspuolen asioissa.

Luvut ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joten ohjeet soveltuvat myös muunlaisille tuotteille kuin kirjassa käytetyt esimerkkituotteet.

Kirjan kirjoittaja Jouni Ahola on kokenut 3D-ohjelmistokouluttaja. Katso lisää tietoa kirjasta ja lataa ilmainen näyte kirjan tietosivulta.

Creo Elements/Pro 3D-suunnittelu valmistuksen ehdoilla kirjan sivunäyteCreo Elements/Pro 3D-suunnittelu valmistuksen ehdoilla kirjan sivunäyteCreo Elements/Pro 3D-suunnittelu valmistuksen ehdoilla kirjan sivunäyte

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *