Kirjakauppias on keksinyt mainion tavan markkinoida tuotteen ilmaista kotiinkuljetusta

Kirjakauppiaalle ei ole enää vuosiin riittänyt pelkän kauniin näyteikkunan rakentaminen, jossa uutuuskirjat houkuttelevat lukijoita ostoksille. Verkkokauppaa pitäisi pyörittää ja miettiä mitä tehdä e-kirjojen kanssa. Britanniassa kirjakauppa Book Depository on keksinyt tarjota ilmaisen toimituksen mihin tahansa ympäri maailmaa sen verkkokaupasta ostetuille tuotteille. Eikä siinä kaikki. Verkkokaupassa voi seurata suorana lähetyksenä kartalta minne kirjat päätyvät.

Book Depository kartta
Tästä pääset katsomaan lähes reaaliajassa minne kirjakauppa paketteja toimittaa.

Muistelen Amazon.com-kaupan alkuaikoinaan tarjonneen samanlaista houkutinta, jolla se totutti lukijoita verkkokaupan käyttöön. Joka tapauksessa, Book Depository kertoo pystyvänsä lähettämään yli kuuden miljoonan teoksen valikoimastaan paketin matkaan kahdessa vuorokaudessa. Toimitus on ilmainen myös kahden euron kirjalle, jonka toimitus esimerkiksi Suomeen maksaa enemmän kuin itse kirja.

Väistämättä tulee mieleen vieläkin helpompi, nopeampi, edullisempi ja ekologisempi tapa toimittaa kirjoja toiselle puolelle maailmaa: e-kirja, mutta Book Depository on erikoistunut nimenomaan painettuihin kirjoihin.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *