Wexler Flex One -lukulaite taipuu kuin pehmeäkantinen kirja

Taipuisia näyttöjä on kehitelty pitkään, mutta montaa valmista tuotetta ei kauppoihin ole ilmestynyt. Moskovalainen yritys Wexler on nyt kuitenkin tuonut markkinoille Flex One –nimisen e-kirjojen lukulaitteen, jota voi taivutella. Wexler käyttää näyttönä LG:n kehittämää E ink –tyyppistä teknologiaa, joka on siis joustava.

Wexler Flex One –lukulaitteen tutustumisvideo (testaaja saa laitteeseen virrat päälle vasta 3 minuutin 30 sekunnin kohdalla, joten kiireisen katsojan kannattaa hypätä suoraan sinne):

Melko hitaalta laite videon perusteella vaikuttaa, mutta se ei välttämättä ole näytön tai taipuisan teknologian vika, vaan voi johtua hitaasta suorittimesta.

Wexlerin lukulaitteessa on hieman normaalia lukulaitetta terävämpi näyttö, 1024 x 768 kuvapistettä, kun yleisin pistemäärä lukulaitteissa on vain 800 x 600. Laitetta ohjataan näppäimillä, eikä siinä ole langatonta internet-yhteyttä.

Mihin tarvitaan taipuisalla näytöllä varustettua e-kirjojen lukulaitetta? Vaikka laitetta ei lukiessaan taivuttelisikaan, on joustavuudesta ainakin se etu, että laite ei rikkoudu yhtä helposti kuin kovakuorinen laite.

Englanninkielinen perusteellinen testiraportti löytyy täältä.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *