Uusi talousaiheinen kirja neuvoo niin aloittelevaa sijoittajaa kuin edistynyttä markkinoilla toimijaakin

Testattua tietoa ja vallattomia vinkkejä sijoittajille lupaa uusi sijoittamisen saloihin keskittyvä Rakkaudesta sijoittamiseen –kirja. Kirjan kirjoittajat ovat Piksu-verkkolehdestä tuttuja sijoittamisen ja säästämisen asiantuntijoita. Kirjassa opastetaan aloittelevaa sijoittajaa ja tarjotaan uusia näkökulmia sijoituskohteiden arviointiin kokeneille sijoittajille.
Kirja: Rakkaudesta sijoittamiseen - Testattua tietoa ja vallattomia vinkkejä sijoittajille: Kai Nyman, Kalle Käyhkö, Jarno Lönnqvist, Matias Savolainen, Lars Stormbom, Pekka Valkonen, Risto Valtonen

Ote kirjan ensimmäisestä artikkelista Kolmen minuutin sijoituskurssi:
”Minulta kysytään usein, mihin kannattaisi sijoittaa. Kysymys on kiusallinen, sillä minulla ei ole siihen vastausta. Kysyjä tietenkin pettyy kuullessaan tämän. Se, mikä hänelle on paras sijoitus, voi olla jotain aivan muuta, mitä hyvä sijoitus on minulle. Kaikki lähtee nimittäin siitä, millainen sijoittaja kukin on.
Varallisuuden ripeään kasvattamiseen on kuitenkin olemassa yksinkertainen kaava, joka on helppoa opettaa muutamassa minuutissa. Käyn tässä läpi lyhyen oppimäärän.”

Seuraavassa ote Oikein ajattelu on väärin –artikkelista, jossa kehotetaan suhtautumaan kriittisesti sijoitusguruihin (jopa itse artikkeliin):
”Valtaosa sijoitustutkimuksista, sijoituskirjoituksista ja lehtiartikkeleista ovat pamfletteja (tosin pitkiä sellaisia), joissa käsitellään joitakin asioita kriittisen yksipuolisesti. Tällaisia mielipidekirjoituksia ovat esimerkiksi Malkielin Sattuman kauppaa Wall Streetillä, John Mageen Technical Analysis of Stock Trends, Grahamin The Intelligent Investor, Faman väitöskirja, valtaosa pankkien tekemistä sijoitusstrategioista ja Roope Ankan kootut teokset.”

Rakkaudesta sijoittamiseen on toimitettu Kai Nymanin, Kalle Käyhkön, Jarno Lönnqvistin, Matias Savolaisen, Lars Stormbomin, Pekka Valkosen ja Risto Valtosen kirjoittamista artikkeleista. Kaaviot selkeyttävät niin kirjoittajien käsittelemiä rahan liikkeitä kuin makrotalouden kehitystrendejäkin.

Kirjan esittelysivulta löytyy ilmaisten näytelukujen latauslinkki, linkit koko kirjan lataamiseksi ja muuta tietoa teoksesta.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *