BeBook Pure lukulaite painaa vähemmän kuin kirja ja on ohuempi kuin älypuhelin

Hollantilainen BeBook on yksi e-kirjojen lukulaitteiden pioneeriyrityksistä, jonka laitteita on myös Suomessa saatavilla. Nyt yhtiö on esitellyt uuden laitteen BeBook Pure, jossa on kaksi ominaisuutta, joiden avulla tuote voi menestyä: lukulaite on erittäin ohut – vain 8 mm – ja sen listahinta on saatu painettua alle 100 euron.
BeBook Pure lukulaite e-kirjoille
BeBook Pure on itse asiassa niin laiha, että moni ohueksi mainostettu älypuhelinkin on hieman lihavampi kuin tämä lukulaite. Laitteen painon sulavat linjat pitävät hyvin kurissa. Se on kevyempi kuin valtaosa kirjoista.

Tunnetun laitemerkin listahinnan painuminen alle sadan euron kertoo teknologian yleistymisestä ja etenkin lukulaitteissa käytetyn mustavalkoisen näyttöteknologian vakiintumisesta.

Toinen syy BeBook Pure –laitteen hinnalle on, että siitä puuttuvat sekä kosketusnäyttö että langaton internet-ominaisuus. Kumpikin näistä ominaisuuksista lisää käyttömukavuutta merkittävästi. Samalla kumpikin ominaisuus nostaa tuotteen hintaa, joten niiden välillä asiakaskin joutuu tasapainoilemaan.

Juuri nyt elokuussa 2012, kun BeBook Pure on esitelty ensi kerran, se on saatavilla vain Hollannissa ja Belgiassa. Yhtiö kertoo sen tulevan myyntiin myös muihin Euroopan maihin piakkoin. Ainakin valmistajan sivulta voi laitetta tilata.

BeBook Pure e-kirjojen lukulaite

BeBook Pure –lukulaitteen tekniset tiedot

– Mustavalkonäyttö E ink –teknologialla.
– Näytön koko 6 tuumaa, 600×800 pikselin erotuskyvyllä.
– Tiedostoformaatit: EPUB, PDF (sekä kopiosuojatut että ilman kopiosuojausta), HTML, TXT, FB2, MOBI (kopiosuojaamaton).
– 4GB muistitilaa kirjoille ja musiikille.
– Micro USB 2.0 liitäntä ja kaapeli laitteen liittämiseksi PC:hen.
– MicroSD muistikorttipaikka.
– Paino 188 grammaa.
– Ohut: 8mm.
– Ladattava 1500mAh Li-Pol akku. Valmistaja lupaa akun latauksen kestävän 12 000 sivun avaamisen.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *