Novelli palaa -kampanja muistuttaa lyhyiden tarinoiden erinomaisuudesta

Suomessa on käynnistynyt lyhyiden tarinoiden erinomaisuudesta muistuttava kampanja Novelli palaa. Nuoren Voiman Liitto aloitti tiedotuskampanjan lokakuussa 2012 ja aikoo jatkaa sitä vuoden ajan. Kampanja pyrkii siihen, että novelli näkyy ja kuuluu omana itsenään ja löytää tiensä lukijoiden luo. Nuoret kirjoittajat voivat myös osallistua kirjoituskilpailuun.

Novelli palaa -teemavuoden aikana novelli on esillä ympäri Suomen, VR:n Matkaan-lehdessä, nuorten kirjoituskilpailussa, kouluvierailuilla ja Nuori Voima-lehdessä. Kampanjan tapahtumakalenterissa on ohjelmaa lokakuulle ja marraskuulle, mutta siitä eteenpäin kalenteriin mahtuisi ohjelmaa. Syksyn kirjamessuilla novellia kuitenkin mainostetaan eri tavoin.

Matkanovellien sarja käynnistyi 4.10.2012 Petri Tammisen humoristisella Balkanin matkakertomuksella, joka on luettavissa VR:n Matkaan-lehdessä. Lehden haastattelussa Tamminen myös paljastaa, kuinka läheltä omaa elämää teksti liippaa. Matkaan-lehteä jaetaan rautatieasemilla.

Nuorille suunnattu novellin kirjoituskilpailu on käynnistynyt. Osallistumisaikaa on 28.2.2013 saakka. Kustannusosakeyhtiö Teos julkaisee kilpailun parhaat tarinat syksyllä 2013.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *