Helsingin kirjamessuilla 25-28.10.2012 Unkaria, dekkarilauantaita ja lasten ja nuorten ohjelmaa

Helsingin kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25-28.10.2012 Messukeskuksessa Pasilan kaupunginosassa. Vilinää messukeskuksessa jälleen tulee olemaan, sillä samaan aikaan siellä järjestetään myös Viini, ruoka & hyvä elämä -tapahtuma ja musiikkimessut. Samalla pääsylipulla pääsee kaikkiin tapahtumahalleihin.

Helsingin kirjamessut, kuva: Markku Ojala

Kirjamessuilla vuoden 2012 teemamaaksi on valittu Unkari. Muita teemoja ovat dekkarilauantai, jolloin kotimaiset tunnetut dekkarikirjailijat ovat esillä ja lapsille ja nuorille suunnatut tapahtumat (kyllä vain, Angry Birds on myös kirjamessuilla), joilla toivotaan heidänkin tarttuvan kirjaan.

Kaiken kaikkiaan kirjamessuille on tulossa kirjailijavieraita 11 maasta: esimerkiksi Ruotsista, Britanniasta, Egyptistä, Sveitsistä, Virosta, Saksasta ja Yhdysvalloista. Suomesta on paikalla kaikkina neljänä päivänä satoja kirjailijoita, joten parasta on selata messuohjelmaa, josta kaikki esiintyjät löytyvät.

Kirjahuutokauppa vaikuttaa myös mielenkiintoiselta tapahtumalta. Bibliofiilien Seura järjestää Kirjakahvila-tilassa perjantaina 26.10.2012 klo 16.30-17.00 kirjahuutokaupan Namibiassa sijaitsevan Martti Ahtisaari -koulun lukutaidon opetuksen hyväksi. Kirjahuutokauppaan ovat lahjoittaneet kirjoja niin poliitikot kuin kirjailijatkin sekä tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja presidentti Martti Ahtisaari.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *