Älypuhelimen kokoinen, edullinen e-kirjojen lukulaite Trekstor mini

Mikä on oikea koko e-kirjan lukulaitteelle? Valtaosa laitteista on varustettu 5 tai 6 tuuman mustavalkonäytöllä, joka tekee niistä suunnilleen taskukirjan kokoisia, mutta ohuempia. Älypuhelinten värinäyttöjen koko on hiipinyt 4 tuumaan, ja tänä vuonna odotetaan tarjontaa 5 ja 6 tuuman kokoluokkaan. Onko pienen pienelle 4,3 tuuman mustavalkonäytöllä varustetulle e-kirjojen lukulaitteelle enää käyttöä? Ehkä, kun hinta on kohdallaan.
Trekstor e-kirjan lukulaite, 4.3 tuuman näyttö
Saksalainen Trekstor markkinoi 4.3 tuuman kokoista e-kirjojen lukulaitetta hintaan 60 euroa. Minkä laite koossa ja hinnassa säästää, sen se ottaa nimessä takaisin. Tuotteen koko komea nimi on: Trekstor eBook Reader Pyrus mini.

Laitteen ominaisuudet ovat lyhyesti:
– 4.3 tuuman Digital Ink mustavalkonäyttö. 600×800 erotuskyky.
– Osaa avata ePUB, PDF (myös Adobe DRM), TXT, FB2, RTF ja PDB –kirjat ja dokumentit.
– 2GB tallennustilaa.
– MicroSD muistikorttipaikka.
– Mitat: 128 mm x 85 mm x 9 mm.

Kosketusnäyttöä, itsevalaisevaa näyttöä tai langatonta internet-yhteyttä näin edullisessa laitteessa ei ole. Kirjat täytyy keplotella laitteeseen muistikortin avulla.

Mikäli ei halua lukea suuren älypuhelimen tai tabletin näytöltä, vaan haluaa pienen lukulaitteen, jota voi huoletta kantaa mukana takintaskussa tai repussa, ehkä tämä on sellainen?

Videolla Trekstor eBook Reader Pyrus Mini -laitetta esittelee puhenopeuden ennätystä tavoitteleva italialainen gadget-asiantuntija.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *