Poimintoja viikon kirja-aiheisista uutisista

John Lennon, Strawberry Fields sanoitus John Lennonin käsin kirjoittama sanoitus Strawberry Fields –kappaleeseen on arkistoitu British Libraryyn. Lufthansan paperilapulle Lennonin kirjoittama teksti laitetaan arvopaikalle Magna Cartan viereen. Beatlesin tarinan kirjaksi vuonna 1968 kirjoittanut Hunter Davies on lahjoittanut kokoelmansa Beatles-tavaraa kirjastolle, jotta kokoelma pysyisi yhtenäisenä.
Australia, Google Earth kuva Suomenkielinen sijoitusopas myyntilistojen kärkipaikoilla Australiassa ja Itävallassa.
Deutsche Digitale Bibliotek Saksassa on yleisölle avattu arkistojen digitaalisia aarteita. Deutsche Digitale Bibliothek on usean instituution yhteinen verkkopalvelu, jonne ne ovat digitoineet ja tallentaneet historiallisia aineistojaan kaikille, joilla on internet-yhteys käytettävissään.
ebook.nl hollantilainen e-kirjakauppa E-kirjojen myynti kasvoi 45% Hollannissa vuoden 2013 alussa. Markkinatutkimusyhtiö GfK on tutkinut Hollannin kirjamarkkinoita vuoden 2013 ensimmäisellä vuosineljänneksellä, ja todennut koko markkinan kutistuneen 4,5%. E-kirjoja myytiin Hollannissa tammi-maaliskuussa 2013 noin 330 000 kappaletta, jolla digitaaliset teokset saivat 3,9% koko kirja-markkinasta.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image