Amazon Kindle Fire -tablet saatavilla nyt myös Suomessa

Monet suomalaiset ovat hankkineet verkkokauppa Amazonista Kindle-lukulaitteen e-kirjojen lukemista varten. Se onkin ylivoimainen markkinajohtaja kohtuullisen hinnan, hyvän toiminnallisuuden ja laajimman e-kirjavalikoiman vuoksi. Monipuolisena medialaitteena käyttökelpoinen, värinäytöllä varustettu Kindle Fire –tablet ei puolestaan ole tähän asti ollut Suomeen tilattavissa lainkaan, mutta 13.6.2013 lähtien laitetta saa tännekin.

Amazon Kindle Fire tablet, medialaite

Amazon Kindle Fire –tablet on ollut markkinoilla rajatulla alueella vasta puolitoista vuotta, mutta se on noussut nopeasti Applen, Samsungin ja Asusin jälkeen neljänneksi suosituimmaksi tablet-merkiksi. Asiakkaita ovat houkutelleet Kindle Firen edullinen hinta (verrattuna esimerkiksi Applen ja Samsungin tuotteisiin) ja laaja Amazonin digitaalisten sisältötuotteiden tarjonta suoraan laitteeseen.
Amazon Kindle Fire HD tablet saatavilla myös Suomessa
Nyt kaksi Kindle Fire –tabletia on saatavilla Pohjois-Amerikan ulkopuolella 170 maassa, mukaan lukien Suomessa:

Kindle Fire HD on 7 tuuman näytöllä varustettu tablet, jonka hinta Amazonin verkkokaupassa on 214 dollaria. Jos aikoo lukea tai kuunnella pääasiassa kirjoja, tämä laite sopii siihen tarkoitukseen, vaikka toki muutakin sillä voi tehdä.

Kindle Fire HD 8.9 on hiukan suurempi tablet, jossa on 8.9 tuuman näyttö. Hintaa peruskokoonpanolla on 284 dollaria. Tämä lähes Apple iPadin kokoinen laite sopii kaikenlaisen digitaalisen median käyttöön, nettisurfailuun, sosiaaliseen mediaan ja pelaamiseen.

Kumpikin tarjolla oleva Kindle Fire –tablet on monissa arvioissa hyvin toimivaksi laitteeksi havaittu ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisiksi. Kindle Fire –tabletit ovat kuitenkin suunniteltu käytettäväksi ensisijaisesti niiden sisältöjen kanssa mitä Amazon-verkkokauppa voi tarjota myös Pohjois-Amerikan ulkopuolelle. Esimerkiksi Amazonin elokuvavalikoima, joka on amerikkalaisten katsottavissa, ei ainakaan vielä ole avautunut muiden maiden katsojille.

Suomeen saatavilla oleviin Kindle Fire –tableteihin voi ladata Amazonista:
– Sovelluksia
– Pelejä
– E-kirjoja
– Äänikirjoja
– Aikakauslehtiä
– Sanomalehtiä

Lisäksi Kindle Fire –tableteissa on valmiina sähköposti, kalenteri, nettiselain, ja lisää sovelluksia voi ladata Amazonilta.

Categories Yleinen

One thought on “Amazon Kindle Fire -tablet saatavilla nyt myös Suomessa

  1. Minulla ei ole mitään tablettia. Kindle on ja pari Chromebookia. Ongelma on Helmet Zinio, jolla saisi lukea ilmaiseksi monia lehtiä, mutta se toimii käytännössä vain tabletilla / kosketusnäytöllä. Toki se toimii ilman kosketusnäyttöäkin mutta aika kankeasti.

    Nyt mietin mikä neuvoksi. Jonkun todella halvan Androidin voisin hankkia. Kosketusnäytöllinen Chromebook maksaa nyt vaan liikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *