Vedenpitävä e-kirjojen lukulaite

Kirjoja ei yleensä lueta ympäristössä missä ne saattavat kastua, sillä sekä paperikirja että sähkökirja ovat vedelle allergisia. Yhtiö nimeltä Waterfi on kehittänyt menetelmän, jolla se antaa e-kirjojen lukulaitteille sisäisen suojan vettä vastaan. Vedenpitävyyskäsittely tuplaa laitteen hinnan, mutta mökkilaiturilta veteen tipahtanut lukulaite ei pilaa lukunautintoa.

Kindle Waterfi vedenpitävä lukulaite

Puhelimille, kameroille ja lukulaitteille on pitkään ollut saatavilla vedenpitäviä suojapusseja ja koteloita, jotka pysäyttävät veden ja pölyn pääsyn laitteiden elektroniikkaan tai optiikkaan. Tämä on toimiva menetelmä, mutta haittapuolena on laitteen hankala käyttö, koska nippelit, nappulat ja kosketusnäyttö jäävät suojakuoren taakse.

Waterfin kehittämä vesisuoja on siitä poikkeuksellinen teknologia, että elektroniset laitteet suojataan sisältä. Ensin lukulaitteen kuorien sisus täytetään kumimaisella suoja-aineella, jonka sisälle laitteen elektroniikka jää. Sen jälkeen laite käsitellään ruostetta ja likaa hylkivällä suoja-aineella.

Kindle Waterfi vedenpitävä lukulaite

Waterfin menetelmän hyvä puoli on se, että suojattua laitetta voi käyttää kuten normaalia lukulaitetta, ilman mitään lisävaivaa.

Waterfi myy tällä hetkellä ainoastaan vedenpitävää Amazon Kindle Paperwhite –lukulaitetta hintaan 220 ja 240 dollaria.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *