Opinnot alkavat, mutta ovatko verkko ja sosiaalinen media opettajilla hyötykäytössä?

Verkko-opettaja-kirja opastaa verkon hyötykäyttöön opetuksessa. Opetuskäyttöön soveltuvia suomenkielisiä verkkopalveluita on tarjolla runsaasti sekä ilmaiseksi että maksullisina palveluina. Verkko-opettaja esittelee käytännönläheisesti opettajille ja opiskelijoille mitä todellista hyötyä eri palveluista on sekä opetus- että oppimiskäytössä. Kirja opastaa suosittujen blogi-, kuva- ja sosiaalisen median palveluiden käyttöön.

Verkko-opettaja e-kirjan sisältökuva

Kirjassa käsitellään Facebookin, Twitterin ja YouTuben lisäksi esimerkiksi blogien hyödyntämistä opetuksessa, digitaalista tarinankerrontaa, oppimista pelien avulla ja videoiden tuottamista.

Verkko-opettaja kirja: lataa ja lue
Näin kirjailijat Riitta Suominen ja Satu Hakanurmi kuvaavat kirjansa tavoitteita:

”Haluamme innostaa kouluttajia käyttämään opetuksessa vapaita yhteisöllisiä työkaluja, kuten blogeja, wikejä sekä kuvien, diojen, videoiden ja äänitiedostojen jakoon tarkoitettuja palveluja. Näiden palvelujen määrä, käyttö ja käytettävyys on lisääntynyt valtavasti. Yleisessä innostuksessa koetamme kuitenkin etsiä hypen sijasta hyötyä, jota nämä palvelut tai pikemminkin niihin liittyvät toimintatavat voisivat tarjota verkko-opettajalle ja oppijalle.”

Kirja on nyt saatavilla suomenkielisiä e-kirjoja myyvistä kaupoista. Ilmaiset näyteluvut, ja lisää tietoa tältä sivulta.

Verkko-opettaja kirjan sisältökuva

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *