Uusi kirja työelämän muutokseen: Monikulttuuriosaaminen – Uudistuvan työyhteisön valttikortti

”Kaikessa monimuotoisuudessaan, rikkaudessaan, haasteellisuudessaan, kompleksisuudessaan ja jännitteisyydessään monikulttuuristuminen on lähitulevaisuudessa läsnä elin- ja toimintaympäristöissämme”. Näin kirjoittaa Aila Wallin uudessa kirjassaan Monikulttuuriosaaminen, Uudistuvan työyhteisön valttikortti.

lataa e-kirja: Monikulttuuriosaaminen, Aila Wallin

Monikulttuuriosaaminen esittelee monikulttuurisuuden nykytilanteen, siitä johtuvat ongelmat ja hyödyt työyhteisöille, jotka näkevät sen menestystekijänä.

Aila Wallin on tutkinut monikulttuurisuutta, ohjannut työyhteisöjä, jotka ovat halunneet kehittää omaa osaamistaan ja asunut itsekin vuosia ulkomailla. Monikulttuuriosaaminen-kirja lähestyy vierastyövoiman ja kantaväestön kohtaamista kiihkottomasti, katsoen asiaa kummankin kannalta.

Monikulttuurisia kysymyksiä kuvataan usein vaikeaksi aiheeksi. Monikulttuuriosaaminen ei olekaan helppo taito. Sitä ei omaksu sormia napsauttamalla, eikä sitä myöskään voi opiskella pelkästään kirjoja lukemalla. Vieraan kulttuurin kohtaamisessa mennään nimittäin mentaaliprosesseihin; ei vain asenteisiin, vaan myös tunteisiin.

Monikulttuuriosaaminen -kirjan sisältökuva

Lisää tietoa kirjasta, ilmaiset näyteluvut ja ostospaikat löytyvät teoksen tietosivulta.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *