Turun Kirjamessut laajentaa konsertteihin ja jalkapalloon

Turun messu- ja kongressikeskuksessa järjestetään kirjamessut 2-4.10.2009. Jo perinteiseksi muodostuneiden kustantajien, kirjakauppojen, erilaisten yhdistysten näyttelyosastojen ja kirjailijalavojen lisäksi messut laajentaa musiikkiin ja urheiluun.

Turun kirjamessut

Legendaarinen Nyrok Dolls esiintyy 3.10 kokoonpanossa Mauri Kunnas, Silja Sillanpää, Arto Nyberg, Pasi Heikura, Juba Tuomola, Kjell Westö ja Henkka Hyppönen. Tuomari Nurmio ja Kauko Röyhkä esiintyvät omissa iltakonserteissaan. Monta muuta konserttia on tiedossa, myös klassista musiikkia lauantaina 3.10. Turun konserttitalossa.

Mikä jalkapallossa kiehtoo kirjailijoita? Lahden Mukkulan kokouksista lainattu idea pistää kirjailijat pelaamaan toisiaan vastaan toteutetaan Turun Impivaaran palloiluhallissa 3.10. Joukkueet FC Sammakko ja FC Kynä vilisevät kovia nimi kirjoituspöydän ääreltä, mutta miten pääpeli sujuu pallon kanssa?

Joka tapauksessa, Turussa yleisö pääsee kolmen päivän ajan kuulemaan kuudella lavalla esiintyviä kirjailijoita. Uusia kykyjä ja tuttuja nimiä on tarjolla – katso ohjelma linkistä alla.

Categories Yleinen