Kobon lukulaitteeet, tabletit ja e-kirjat saatavilla Suomessa

Kanadasta lähtöisin oleva e-kirjoja ja lukulaitteita markkinoiva yhtiö Kobo on vielä suhteellisen tuntematon Suomessa. Yhtiö on kuitenkin laajentanut parin viime vuoden aikana toimintaansa voimakkaasti varsinkin suuriin maihin. Kobo pyrkii Amazonin, Applen ja Googlen rinnalle yhdeksi maailmanlaajuiseksi e-kirjajärjestelmäksi, jonka ansiosta myös Suomeen on nyt saatavilla Kobon lukulaitteita ja e-kirjoja.

Kobo, lukuohjelma PC:llä

Kobo-kirjakaupasta löytyy laajan englanninkielisen e-kirjavalikoiman lisäksi suomen-, ruotsin- ja muun kielistä kirjallisuutta. Kaikki kirjat ovat saatavilla EPUB-muodossa, joten ne ovat luettavissa kaikissa Suomessa yleisesti käytössä olevissa tableteissa, tietokoneissa, puhelimissa ja lukulaitteissa.

Se, mikä tekee Kobosta Amazonin Kindleen, Applen iBooksiin ja Googlen Play Booksiin verrattavan e-kirjajärjestelmän, on Kobon lukulaitteet, tabletit ja lukuohjelmat, joista on suora yhteys kirjakauppaan. Jos ostaa Kobon lukulaitteen tai tabletin, laitteessa on sisäänrakennettuna sekä lukuohjelma että kirjakauppa.

Kobo Arc 7 lukulaite
Kobon lukulaitteita ja tableteja saa myös Suomeen verkkokauppa Pixmaniasta.

Kobon kaupasta voi e-kirjoja ostaa myös muun merkkisille tableteille, kuten myös tietokoneille ja puhelimiin. Jos kuitenkin haluaa suoran yhteyden lukuohjelmasta kirjakauppaan, kannattaa asentaa ilmainen Kobo-lukuohjelma täältä.

Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image