Verkkokauppa Amazon avaa myyntipisteitä tableteille ja e-kirjojen lukulaitteille

Maailman surin verkkokauppa Amazon, joka perustettiin 20 vuotta sitten, on avannut Yhdysvalloissa tabletien ja lukulaitteiden myyntipisteitä. Myyntipisteet ovat itsepalveluautomaatteja, joista voi valita haluamansa laitteen ja lisätarvikkeet, ja maksaa ostoksen luottokortilla. Kindle Kiosk –nimellä kulkevia automaatteja on muutamalla lentokentällä ja ostoskeskuksessa.

Kindle Kiosk by Geekwire

Geekwire löysi kuvassa olevan Amazonin myyntiautomaatin Las Vegasin lentokentältä. Tuotevalikoima on lähes 400 dollarin Kindle Fire -tableteista ja Kindle-lukulaitteista niiden parin kymmenen dollarin lisätarvikkeisiin.

Saa nähdä miten moni ohikulkija ostaa automaatista yli 300 dollarin tuotteen, kuten viimeisintä teknologiaa edustavan tablet-laitteen. Halvin Kindle-lukulaite maksaa USA:ssa vain noin 70 dollaria, joten sellaisen ostaminen automaatista voi olla henkisesti helpompaa kuin kalliimman laitteen.

Amazonin edustaja vahvisti Kindle Kiosk –automaatteja olevan käytössä jo useita tapahtumissa, ostoskeskuksissa ja lentokentillä. Amazonin tavoitteena on tarjota toinen helppo tapa (verkkokaupan lisäksi) asiakkaille hankkia Kindle-laitteita.

Kindle Kiosk by Geekwire
Kuva myyntiautomaatin näytöltä.


Facebooktwitterredditpinterestmail
Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image