Kirjoituskilpailu kaikille, joilla on jotain kerrottavaa metsästyksestä

Usein metsästäjän paras saalis on hyvä mieli metsässä vietetystä päivästä. Jollei muuta kotiin vietävää ole, niin taukopaikan nuotiolla metsästysporukan tarinaniskijöiltä on saattanut kuulla hurjia jahtitarinoita tai hyviä jäljitysneuvoja. Nyt kaikenlaisille metsästystarinoille ja asiajutuille on mahdollisuus löytää hieman suurempi yleisö kirjoituskilpailun kautta. Palkintona parhaalle kirjoitukselle on 3000 euroa.

Metsällä koiran kanssa

Metsällä on kaikille avoin kirjoituskilpailu, jonka aiheena on metsästys, siihen liittyvät perinteet, seura- ja talkootoiminta sekä metsästykseen liittyvät tarinat ja jutut. Kilpailuun osallistuvat kirjoitukset voivat olla tosipohjaisia tai kaunokirjallisia kertomuksia, tarinoita ja muistelmia metsästyksestä. Metsälle meno voi myös asettua tapahtumien taustaksi tai miljööksi. Kirjoitusten aiheet voivat olla omakohtaisesti koettuja tapahtumia tai sepitteellisiä tarinoita. Myös runoin ja novellein voi osallistua.

Kilpailuun voi osallistua 13.6.2014 saakka.

Kirjoituskilpailun järjestävät Kilpailun järjestävät Maahenki-kustantamo, Maaseudun Sivistysliitto, Suomen Metsästysmuseo ja SuomenMetsästäjäliitto. Palkintorahaa on kaiken kaikkiaan 10 000 euroa, josta voittaja saa 3000 ja loput tuomaristo jakaa harkintansa mukaan.

Tuomaristoon kuuluvat puheenjohtajana päätoimittaja Lauri Kontro ja jäseninä kirjailija Markku Hattula, kustantaja Liisa Heikkilä-Palo, kustannustoimittaja Lauri Oino, intendentti Jukka Peltonen ja kirjailija Markku Turunen. Sihteeristönä toimivat kulttuurituottaja Raija Kallioinen ja kulttuuriavustaja Leena Suominen Maaseudun Sivistysliitosta ja amanuenssi Pekka Allonen Suomen Metsästysmuseosta.

Lisätiedot:
Maahenki Oy, www.maahenki.fi
Maaseudun Sivistysliitto, www.msl.fi/kulttuuritoiminta
Suomen Metsästysmuseo, www.metsastysmuseo.fi
Suomen Metsästäjäliitto, www.metsastajaliitto.fi

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *