Vedenpitävä e-kirjojen lukulaite mukaan kylpyyn tai rantalomalle

Miten monta paperikirjaa onkaan kohdannut ennenaikainen kierrätys sen jouduttua läheiseen kosketukseen uima-altaan tai meriveden kanssa? Kirjojen kosteusongelmista pääsee eroon esimerkiksi siirtymällä vedenpitävään lukulaitteeseen. PocketBook Aqua on ensimmäinen vedenpitävä lukulaite, johon voi ladata kylpy- tai lomalukemista e-kirjoina ja nauttia lukuhetkistä myös vetisissä ja pölyisissä oloissa.

Pocketbook Aqua, vedenpitävä lukulaite

Pocketbook Aqua on muuten tavallinen, kosketusnäytöllä ja langattomalla internet-yhteydellä varustettu lukulaite, mutta se on myös veden- ja pölynkestävä. Laite on luokiteltu IP57-luokkaan, joka tarkoittaa sen pysyvän toimintakunnossa 30 minuuttia yhden metrin syvyisessä vedessä.

Pocketbook Aquan ominaisuuksia:
– E ink –näyttö 600×800 kuvapistettä.
– 6 tuuman kokoinen kosketusnäyttö.
– Langaton internet (WLAN, Wi-Fi)
– USB 2 –portti.

Pocketbookin tuotteita ei tiettävästi Suomeen tuoda, mutta esimerkiksi Pixmania-verkkokaupasta niitä voi tilata tännekin. Pocketbook Aqua odotellaan myyntiin huhtikuussa 2014.

Allesebook kertoi Pocketbookin uudesta tuotteesta.

Jos haluaa suojata aiemmin hankitun lukulaitteen, vedenpitävien koteloiden etsiminen voi tuottaa tulosta. Esimerkiksi Amazon Kindle –lukulaitteelle on tarjolla vettä ja pölyä vastaa erikoissuoja.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *