24 asentoa kirjan lukemiseksi tabletilla

Joku lukee sängyssä, toinen nojatuolissa, yksi lattialla, mutta aika moni lukee sohvalla. Tabletilla on mukava lukea missä tahansa, sillä valaistuksesta ei tarvitse huolehtia. Joskus kuitenkin hyvän lukuasennon löytäminen voi askarruttaa. Pitäisikö lukuasentoa vaihtaa aina kirjan mukaan? 24symbols on sitä mieltä, ja on siksi tehnyt 24 ehdotusta missä asennossa klassikkokirjat tulisi lukea.

Katso kaikki 24 lukuasentoa täältä.

24symbols on kuukausimaksuun perustuva e-kirjojen lukupalvelu. Ilmaiseksi pääsee lukemaan joitakin kirjoja, mutta koko valikoima ja kaikki ominaisuudet ovat maksullisen tilauksen takana. Kuukausihinta on 5, 7 tai 9 euroa riippuen tilauksen kestosta.

24symbolsin valikoimassa on englanninkielisiä ja espanjankielisiä kirjoja. Palvelu itsessään on espanjalaista alkuperää. Sen hintataso tähtää kilpailuun amerikkalaisten vastaavien palvelujen, kuten Oyster ja Scribd kanssa. Suomenkielisiä kirjoja voi kuukausimaksua vastaan lukea Luekirja.fi-palvelussa, mutta moninkertaiseen hintaan kansainvälisiin palveluihin verrattuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *