Ravintola julkaisee suosittujen kirjailijoiden lyhyitä tarinoita juomamukeissa

Yhdysvalloissa ravintolaketju Chipotle on erikoistunut meksikolaisen ruokaan. Hyvän ruuan lisäksi ravintolassa uskotaan hyvään lukemiseen, sillä se on palkannut suosittuja kirjailijoita kirjoittamaan lyhyet tarinat juomamukien kylkeen. Mukana ovat esimerkiksi Toni Morrison, Malcolm Gladwell ja Michael Lewis.

Chipotle, kirjailijamuki

Ravintolaketju tilasi uudet tarinat 10 kirjailijalta, jotka ilmestyvät ravintolan mukiin ja kasseihin painettuna. Ilmeisesti kirjailijaksi pyrkiviä uusia kykyjä on jo ollut yhteydessä Chipotlen johtajiin, jotta heidänkin tekstejään julkaistaisiin ravintolassa, koska ravintolan viestintävastaava painottaa, että tekstejä ei kannata heille lähettää.

Idea tarinoiden julkaisemisesta mukeissa keksi kirjailija Jonathan Safran Foer istuessaan Chipotle-ravintolassa ilman luettavaa. Hän kertoi ideansa ravintolaketjun toimitusjohtajalle, joka innostui siitä. Foer saikin valita kirjailijat, joilta tarinat pyydettiin:
Judd Apatow
Sheri Fink
Malcolm Gladwell
Bill Hader
Michael Lewis
Toni Morrison
Steve Pinker
George Saunders
Sarah Silverman

Chipotle, Toni Morrison

USA Today uutisoi.


Facebooktwitterredditpinterestmail
Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image