Blinkist-kirjapalvelu tiivistää tietokirjan muutaman minuutin lukuannokseksi puhelimen ruudulle

Maailmassa on valtava määrä hyviä tietokirjoja, joista monessa olisi tärkeää informaatiota oman elämän tai työn kannalta. Kaikkea ei ehdi lukea kukaan, mutta enemmän ehtii jos joku tiivistää kirjojen olennaisen annin lyhyiksi e-kirjoiksi. Tällaisen markkinaraon on keksinyt kirjapalvelu Blinkist, jonka uuden ajan valitut palat -teokset saa luettavakseen omaan älypuhelimeen.

Blinkist

Blinkist-sovelluksen voi ladata Apple iPhone ja Android-puhelimiin. Sovellus ja palvelu on maksullinen, mutta sitä voi kokeilla kolmen päivän ajan ilmaiseksi.

Blinkist-palvelussa on tällä hetkellä 400 tiivistettyä kirjaa. Varsinkin talousaiheisia ja self help -kirjoja on valikoimassa maailmanlaajuisesti menestyneiltä kirjailijoilta. Palvelu lupaa tuottaa 40 uutta teosta luettavaksi joka kuukausi. Blinkistin henkilökunta toimittaa itse kaikki kirjatiivistelmät, joten samaa aineistoa ei muualta löydy.

Satori Webmaster Academy on tehnyt perusteellisen käyttötestin ja arvostelun Blinkist-palvelusta.

Palvelun promovideo:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CAPTCHA Image