Vaikeuksia keskittyä kirjoittamiseen? Nykyaikaisella Hemingwrite-kirjoituskoneella voi vain kirjoittaa

Jokainen luovaa kirjallista työtä tekevä tuskailee joskus päivän tekstin työstämisen aloittamisen vaikeuden kanssa. Silloin tietokoneelta löytyy yllättävän mielenkiintoisia paikkoja, joita on pakko tutkia, jotta välttää varsinaisen työn. Niille, joille tämä on vakava ongelma, voivat pian saada uuden työkalun avukseen, mikäli nykyaikaan sovitettu kirjoituskone Hemingwrite tulee myyntiin.

Hemingwrite kirjoituskone

Hemingwrite-kirjoituskoneen yksinkertainen idea on tehdä täysin pelkistetty, vain kirjoittamiseen tarkoitettu nykyaikainen laite kirjailijoille, jotka haluavat päästä eroon kaikista muista houkutuksista ja myös sellaisille tekstityöläisille, jotka mielellään vetäytyvät työskentelemään ilman sähköjä olevaan paikkaan.

Kun tällä kirjoituskoneen näköisellä vimpaimella kirjoitetaan, teksti näkyy mustavalkoisella ruudulla, se tallettuu automaattisesti laitteen omaan muistiin ja kopioituu samalla Evernote-verkkopalveluun. Kopiointi Evernote-palveluun vaatii langattoman internet-yhteyden (WLAN, Wi-Fi), mutta jollei sitä ole tarjolla, teksti on tallessa laitteen sisäisessä muistissa, josta sen myöhemmin saa kopioitua.

Hemingwrite-kirjoituskonetta kehittää pieni startup-yritys Michiganissa Detroitissa. Kehitystyö on niin pitkällä, että heillä on toimiva prototyyppi, mutta siitä on vielä matkaa tuotteen saamiseksi tuotantoon ja kauppoihin.

Hemingwrite kirjoituskone

Hemingwriten ominaisuuksia:

– 6 tuuman mustavalkoinen, taustavalaistu E Ink –näyttö (sama teknologia kuin lukulaitteissa).
– Tekstit tallentuvat sekä laitteen muistiin että Evernote-verkkopalveluun.
– Langaton internet (WLAN, Wi-Fi) ja Bluetooth.
– Aina valmis, ei käynnistymisen odottelua.
– Mekaaninen näppäimistö.
– Alumiinirunko.
– Painoa noin 1,8 kg. Mitat: 8 x 10 x 2.5 tuumaa.

Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image