E-kirjojen lukulaitteita, jotka kestävät pohjoisen ilmaston ihmeelliset lämpötilat

Harva vaeltaja tai hiihtäjä on kantanut edes pientä osaa kirjastostaan mukana matkalla vain siltä varalta jos lukukärpänen sattuisi pistämään ulkoilun aikana. Nyt se periaatteessa on mahdollista, sillä pieni ja kevyt e-kirjojen lukulaite voi sisältää koko oman kirjaston ilman painonlisäystä repussa. Vaan kestääkö herkkä elektroninen vimpain pohjoisen säitä? Kestää, todistavat tuoreet videot.

Lukulaitteiden valmistaja Pocketbook testasi oman vedenpitävän Aqua-tuotteensa laittamalla lukulaitteen vedellä täytettyyn astiaan, viemällä astian pakastimeen, ja kun astia sisältöineen oli jäätynyt, sulattamalla sen. Pocketbook Aqua –lukulaite toimi aivan normaalisti käytyään läpi pakastamisprosessin. Tässä video:

Pocketbookin lisäksi myös muilla valmistajilla on vedenpitäviä e-kirjojen lukulaitteita. Yksi niistä on Keski-Euroopassa suosittu Kobo, jonka laitemalli Aura H2O on vedenpitävä. Saksalainen julkaisu allesebook.de testasi laitteen pakkaskestävyyden pakastamalla sen. Myös Kobon laite kesti pakastamisen hienosti. Tässä video:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *