Kirjan vuosi tuo lukijat julkisille paikoille Minäkin luen! –kampanjalla 8.9.2015

Kirjan vuosi 2015 on pitkin vuotta järjestänyt lukemista, kirjoittamista ja kirjallisuutta koskevia tapahtumia, mutta 8.9.2015 järjestettävä Minäkin luen! saattaa olla se suurelle yleisölle näkyvin tapahtuma.

kobo aura h2o e-kirjojen lukulaite

Minäkin luen –tapahtuman ovat luvanneet järjestää Alahärmä, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kauhava, Kouvola, Kuopio, Mikkeli, Oulu, Pieksämäki, Pori, Rovaniemi, Sastamala, Savonlinna, Sipoo, Taivalkoski, Tampere , Turku, Vaasa ja Ylihärmä. Paikkakuntakohtaiset tapahtumatiedot löydät Kirjan vuosi –sivuilta. Kuka tahansa voi tulla paikalle ja osallistua lukukampanjaan.

Esimerkiksi Oulussa kokoonnutaan klo 15.45 Rotuaarin aukiolle, jossa osallistujat muodostavat jonon, jossa he lukevat mukanaan tuomaansa teosta ilman äänitehosteita noin 10 minuutin ajan. Hyvinkäällä on sama ohjelma: hiljainen lukuhetki kirjastoaukiolla klo 15.45 alkaen.

Sosiaalisessa mediassa voi osallistua lukutapahtumaan. Näin Kirjan vuosi ohjeistaa:
1. Ota itsestäsi valokuva, jossa olet kirjan kanssa tai luet kirjaa.
2. Lataa kuva Instagram-tilillesi. Jaettuihin kuviin tulee lisätä tägi #minakinluen ja tunniste @kirjanvuosi.
3. #minäkinluen kuvat näkyvät kuvagalleriana Kirjan vuoden nettisivuilla www.kirjanvuosi.fi/minäkinluen ja Kirjan vuoden facebook-sivuilla. Kuvia voidaan jakaa sosiaalisessa mediassa.

Myös Twitter-palvelussa on kuhinaa: #minäkinluen -tunnisteella on runsaasti innokkaita lukijoita mukana tukemassa kampanjaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image