Sponsoroitu video: rap-tähti Vanilla Ice haluaa poistaa tylsyyden Suomesta

Peliyritys Casumon toimeksiannosta TNS Gallup on tutkinut mitkä asiat Suomessa ovat kaikkein tylsimpiä. Kenellekään ei liene yllätys, että Kouvola on edelleen Suomen tylsin kaupunki, mutta tutkimustuloksissa on muita yllättäviä havaintoja pohjoisesta elämämenosta. Uusi web-sivusto tuhoatylsyys.com on saanut rap-tähti Vanilla Icen innostumaan kampanjoinnista iloisemman Suomen puolesta.

Muutama poiminta Gallupin tekemän tutkimuksen tuloksista:
– tylsin liikuntamuoto on golf (41% vastanneista oli tätä mieltä)
– Suomi24 on ikävin nettisivusto (35%)
– ruokalajeista avokadopasta herättää eniten vastustusta (34%)
– matkapuhelimista Doro herättää vähiten myönteisiä mielikuvia (40%)
– kultakala on tylsin lemmikki (48%)

Tuhoatylsyys-sivustolta löytyvän tutkimuksen tuloksissa ei kerrota vastaajien ikäjakaumaa, mutta jos se pitäisi arvata, niin nuoria ihmisiä on vastaajissa ollut enemmän kuin ikäihmisiä. Doro-puhelimet on suunniteltu nimenomaan ikäihmisille, eikä golf-kentillä yleensä nuorisoa sankoin joukoin näe (jollei keski-ikäisiä pidetä nuorina).

Miten Vanilla Ice aikoo parantaa suomalaista mentaliteettia juuri kun olemme siirtymässä pimeään ja kylmään talveen? Aurinkoisessa ja kestolämpimässä Floridassa asuva Vanilla Ice tuntee suomalaisten urheilusaavutukset autokilpailuissa ja jääkiekossa, kuten myös insinöörien aikaansaannokset liike-elämässä.

Katso Vanilla Icen video:

Vanilla Icen positiivinen suhtautuminen pohjoisen kansan ongelmiin on ehkä pinnallista, mutta rakentavaa. Usein viesti, joka koskee ihmisen omaa asennetta menee parhaiten perille silloin kun viestin kertoo joku ulkopuolinen – joku joka ei ole omasta lähipiiristä. Se, osaammeko ottaa Vanilla Icen viestin vastaan riippuu jokaisesta suomalaisesta itsestään. Voimme jäädä voivottelemaan tylsimmän kuukauden (marraskuu) pimeyttä, viimaa ja loskaa tai kehittää itsellemme mielekästä ja hauskaa tekemistä.

Sitä paitsi, Kouvola ei oikeasti ole niin tylsä mitä sen maine antaa ymmärtää. Mainetta pitävät ehkä yllä ihmiset, jotka eivät ole kaupungissa koskaan käyneet. Ehkä viikonloppuloma Kouvolassa olisikin juuri se oikea tapa pitää hauskaa.

Casumo sponsoroi artikkelin aiheen, mutta ei vaikuttanut sen sisältöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *