Katso ja kuuntele miten Bohemian Rhapsody taipuu kirjastonhoitajan rapsodiaksi

Kukapa voisi vastustaa laulua, joka alkaa näin:

Is this non-fiction?
Is this just fantasy?

(Onko tämä tietokirjallisuutta?
Vai ainoastaan fantasiaa?)

Kun englanninkielistä sanoitusta tapailee Queen-yhtyeen Bohemian Rhapsodyn alkutahtien mukaan, niin huomaa australialaisten kirjastonhoitajien osuneen kohdalleen uudella versiollaan 1970-luvun klassikkokappaleesta.

Australian New South Walesin osavaltiossa sijaitsevan Shoalhaven Libraryn kirjaston työntekijät (muutaman ulkopuolisen avustuksella) sovittivat Freddie Mercuryn mahtipontisen Bohemian Rhapsodyn uusiksi, mutta kirjastonhoitajat myös esittävät laulun itse. Freddie Mercurylta ei enää voi kysyä lupaa laulun uudelleensovittamiseksi, mutta suurena showmiehenä hän olisi varmasti ollut innoissaan tästä versiosta.

Librarian Rhapsody:

Laulun uusi sanoitus löytyy täältä.

Shoalhaven Libraryn viesti on yksiselitteinen laulun lopussa:

Libraries really matter
In the community
Libraries really matter
To me-e-e-e-e

Via For Reading Addicts.


Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image