Internetissä tapahtuu kaikenlaista 60 sekunnin aikana, mutta yksi toiminto on selkeä ykkönen

Nopeasti ajateltuna uutiset, valokuvat, videot, Facebook ja Google saattavat tuntua palveluilta mitä internetissä eniten yhden minuutin aikana käytetään. Näidenkin edelle menee kuitenkin vielä suositumpia palveluita: sähköposti ja muu viestintä.

mitä internetissä tapahtuu minuutin aikan 2019
Infografiikan ovat tehneet @lorilewis ja @OfficiallyChadd.

Viestintään liittyviä tapahtumia verkossa tuottavat sähköposti, tekstiviestit, chat-sovellukset ja muut viestintäsovellukset. Ne ovat niin paljon käytettyjä sovelluksia, että ne vievät kolme ensimmäistä sijaa kun mitataan mitä yhden minuutin aikana verkossa tapahtuu. Tässä lukuja vuodelta 2019:

  1. Sähköposti: 188 miljoonaa viestiä minuutin aikana.
  2. Whatsapp ja Facebook -viestintä: 41.6 miljoonaa viestiä.
  3. Tekstiviestit: 18.1 miljoonaa viestiä.

Muita suosittuja palveluita, joita minuutin aikana verkossa käytetään:

  • 4. Animoituja GIF-kuvia katsottiin 4,8 miljoonaa Giphy-palvelussa.
  • 5. YouTube-videoita katseltiin 4,5 miljoonaa.
  • 6. Google-hakuja tehtiin 3,8 miljoonaa.

Google ja Facebook monine palveluineen ovat viestintäpalveluiden jälkeen suosituimpia.

Vuoden 2018 internet-minuuttia kun vertaa vuoden 2019 minuuttiin, niin sieltä löytyy yksi merkittävä poikkeama alati kasvavaan verkkoliikenteeseen. Kaikki tilastossa mukana olevat palvelut ovat kasvattaneet tapahtumamääriään paitsi Snapchat.

Internetin trendejä ja tilastoja on tarjolla pyörryttävä määrä Mary Meekerin kasaamassa tietopaketissa. Rahan ja sijoittajien liikkeitä analysoiva Meeker julkaisee vuosittain Internet Trends raportin, jonka uusimmassa versiossa mainitaan ihmisten viettävän päivittäin yhä enemmän aikaa verkkopalveluissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *