Pocketbook Inkpad X on 10 tuuman lukulaite e-kirjoille, sarjakuville ja äänikirjoille

pocketbook inkpad x 10 tuuman kokoinen e-kirjojen lukulaite, äänikirjojen kuuntelu

On luonnollisesti hyvin henkilökohtaista minkä kokoisesta e-kirjojen lukulaitteesta sattuu pitämään. Pieni laite on helppo ottaa mukaan liikenteeseen ja matkoille, kun taas suuri laite mahdollistaa ominaisuuksia kuten lehtien, sarjakuvien ja PDF-dokumenttien lukemisen. Ei myöskään voi olla sattumaa, että 10 tuuman koko on tabletien ylivoimaisesti suosituin kokoluokka. Nyt Pocketbook on saanut valmiiksi 10,3 tuuman kokoisen lukulaitteen Inkpad X.

Inkpad X -laitteessa Pocketbook on keskittynyt siihen, että e-kirjojen ja äänikirjojen kanssa on miellyttävä viettää aikaa. Viime aikoina tämän kokoluokan lukulaitteista valtaosa on suunniteltu kirjoitus- ja lukulaitteiksi, mutta Inkpad X ei ole siihen lähtenyt mukaan. E-kirjojen tiedostoformaatit, sarjakuvat mukaanlukien, ovat Inpad X -laitteessa valmiina, kuten myös äänikirjaformaatit ja MP3 musiikki.

pocketbook inkpad x lukulaite, pdf, muistiinpanot

Myös tavallisen e-kirjan voi kuunnella, sillä laite osaa muuttaa tekstin ääneksi. Valmiina laitteessa on vain englanninkielisen tekstin lukuominaisuus, mutta lisää kieliä Pocketbook tarjoaa tukisivuillaan ilmaiseksi. Lukulaitteessa ei ole kaiuttimia, vaan kuunteluun tarvitaan kuulokkeet tai kaiuttimet, joihin ääni ohjataan Bluetoothin tai USB:n kautta.

Inkpad X pitää sisällään 32GB tallennustilaa. Osan tilasta vie kuitenkin laitteen ohjelmisto. Muistikortille ei ole varattu paikkaa, mutta pilvipalveluihin laite osaa tallettaa kirjoja. Pocketbookilla on oma pilvivarasto ja myös Dropboxin palveluita voi käyttää.

Pocketbook Inkpad X -tuotetta odotellaan myyntiin vuoden 2019 aikana, mutta yhtiö ei ole vielä kertonut mille tasolle hinta asettuu. Hinnan pitäisi kuitenkin olla alempi kuin monen muun 10 tuuman lukulaitteen, kuten Remarkable tai Likebook Mimas, jotka on tarkoitettu kirjoitus- ja lukutableteiksi. Suomessa ainakin Elisa Kirja markkinoi Pocketbookin laitteita.

Katso video missä Pocketbook Inkpad X:n toimintoja esitellään:

Pocketbook Inkpad X lukulaitteen ominaisuuksia

pocketbook inkpad x 10 tuuman lukulaite
 • Näytön koko 10.3 tuumaa (26.12 cm).
 • E Ink Carta Mobius kosketusnäyttö 1404 × 1872 kuvapistettä. Pistetiheys 227 DPI.
 • 16 harmaan sävyä.
 • Valaistu näyttö.
 • Linux 3.10.65 käyttöjärjestelmä.
 • Prosessori Dual Core (2×1 GHz).
 • RAM 1 GB.
 • 32 GB sisäistä tallennustilaa.
 • Wi-Fi.
 • Bluetooth.
 • USB C portti.
 • E-kirjaformaatit: ACSM, CBR, CBZ, CHM, DJVU, DOC, DOCX, EPUB, EPUB(DRM), FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PDF (DRM), PRC, RTF, TXT.
 • Kuvat: JPEG, BMP, PNG, TIFF.
 • Musiikki ja äänikirjat MP3, OGG, M4B.
 • Tekstin muunnos puheeksi valmiina vain englanti, mutta tukisivuilla muitakin kieliä (pocketbook-int.com).
 • Mukana tulevat sovellukset: Book store, Library, Dictionary, Browser, Audio player, Gallery, Calculator, Notes, RSS News, Chess, Klondike, Scribble, Sudoku.
 • Sanakirjat: ABBYY Lingvo dictionaries (26 language combinations), English – German, Webster’s Dictionary 1913.
 • Pilvipalvelut: PocketBook Cloud, ReadRate, Dropbox, Send-to-PocketBook.
 • 2000 mAh Li-Ion Polymer akku.
 • Mitat 249 х 173 х 7.7-4.5 mm.
 • Paino 300 g.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *