Matkaopas Ranskan Rivieralle ja Nizzan kaupunkiin näyttää parhaat vierailukohteet

matkaopas Nizza ja Riviera

Voi hyvin olla, että matkailija, joka ei vielä ole käynyt Nizzassa ja Rivieralla kuvittelee kaupunkien kuten Cannes, Monaco ja St Tropez olevan täynnä julkkiksia, miljoonajahteja, ja kimaltelevia merkkikauppoja. Totta, Rivieran rantakapungeissa on tämäkin puoli, mutta se on vain pieni osa siitä kaikesta mitä alueella on matkaajalle tarjota.

Tiivis ja helposti selailtava englanninkielinen opaskirja The Gems of Nice and the French Riviera näyttää kuvin ja kertoo sanoin alueen parhaat kohteet. Välimeren rannikko ja Alppien vuoristo tarjoaa loputtomasti aktiviteettia ulkoilmassa viihtyville matkailijoille. Välimeren ilmaston ansiosta alue on ympärivuotinen matkakohde, talvella tosin ylhäällä vuorilla on lumipeite.

Historialliset kaupungit ja kylät ovat suosittuja ja helppoja tutkimuskohteita kaikille – olipa historiafani tai ei. Esimerkiksi keskiaikainen kylä St Paul de Vence väittää olevansa kävijämäärältään suosituin kylä koko Ranskassa. Olkoon niin tai näin, matkaopas kertoo myös kohteista, jonne turistibussien kierrokset eivät vielä yllä. Niitä on mukava rauhassa tutkia (ja harjoitella paikallisten kanssa ranskaa tai kansainvälistä elekieltä).

opaskirja Ranskan Rivieralle: Cannes, Monaco, Antibes, St Tropez, Grasse

Nizzan ja Rivieran matkaopas on päivitetty toiseen versioon (siis toinen painos). Vaikka keskiaikaiset kylät ja hiekkarannat eivät mihinkään muutu, paljon muuta muutamassa vuodessa tapahtuu, joka heijastuu myös matkaoppaaseen. Oppaan yksityiskohtia on tarkastettu, pari uutta kohdetta lisätty, internet-linkkejä päivitetty, kuvia lisätty, kuten myös karttoja.

Englanninkielinen matkaopas on saatavilla esimerkiksi seuraavissa kaupoissa:

kansikuva matkaopas Nizza ja Riviera

Amazon.com
Barnes and Noble
Google Play Books
Kobo

Kirjasta lisätietoa Klaava Travel Guide -sivustolla.

opaskirja Nizza ja Riviera
matkaopaskirja Ranskan Riviera

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *