Dokumenttielokuva Bruce Springsteenin Darkness-albumin tekemisestä tulossa 30 vuotta myöhässä

Bruce Springsteenistä jokainen muistaa Born to Runin ja Born in the USA:n, mutta kuka muistaa sellaisen levyn kun Darkness on the Edge of Town? Albumi on vuodelta 1978. Sen tekeminen oli tuskaista Springsteenin oikeusjuttujen jälkeen ja suurten odotusten keskellä Born to Run-menestyksen jälkeen.

Thom Zimny on saanut haltuunsa filmimateriaalia Bruce Springsteenin ja hänen E-Street Bandin harjoituksista ja levytyssessioista vuosilta 1976-1978. Hän on koostanut aineistosta elokuvan, jonka ensi-ilta on 14.9.2010 Toronton kansainvälisillä filmifestivaaleilla.

Itse en muistanut yhtään kappaletta Darkness-albumilta. Tällaiset laulut sieltä kuitenkin löytyvät:

1. Badlands
2. Adam Raised a Cain
3. Something in the Night
4. Candy’s Room
5. Racing in the Streets
6. Promised Land
7. Factory
8. Streets of Fire
9. Prove It All Night
10. Darkness on the Edge of Town

Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image