Tampereen Vuonna 85-musikaalista tulossa Suomen Rocky Horror Picture Show?

Tampereen Työväen Teatterin musikaali Vuonna 85 on pyörinyt ilmeisen täysille katsomoille jo neljä vuotta. Kanta-asiakkaita viihdyttääkseen teatteri kehitti musikaaliin uusia käänteitä vuosi sitten, mutta nyt on luvassa uusia, Suomessa ennen kokemattomia esityksiä.

Vuonna 85 Remix

Vuonna 85 Remix-musikaalissa on nimittäin viisi erikoisesitystä Sing Along-teemalla. Ajatuksena on rohkaista yleisöä laulamaan mukana entistä enemmän. Tähän asti esityksissä yleisö on saattanut spontaanisti ryhtyä laulamaan, mutta nyt sitä tuetaan tekstittämällä puolet lauluista.

Sing Along–esityksiä on viisi: 23.9.2010, 29.9, 14.10, 20.10 ja 9.12.2010.

Tulee mieleen 1970-luvulla tehty elokuva Rocky Horror Picture Show, jonka esityksissä katsojat alkoivat laulaa mukana ja pian myös pukeutua leffan hahmojen mukaisesti.

Vuonna 85-musikaalissa esitetään vain ja ainostaan 80-luvun manse-rockia – Eppu Normaalia, Popedaa ja Juicea. Näyttelijät laulavat antaumuksella ja live-bändi säestää lavalla.

Vuonna 85 Remix

Musikaalin on ohjannut Riku Suokas. Rooleissa ovat:
Sami Hintsanen, Kaisa Mattila/Petra Karjalainen, Jari Ahola, Ismo Apell, Pentti Helin, Mika Honkanen, Ilkka A. Jokinen, Jari Leppänen
Ellu Petra Saaristo/Eriikka Väliahde, Antti Seppä, Kristiina Hakovirta, Panu Mikkola.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *