Podcast-ohjelmia vuodelle 2022

nuori mies kuuntelee kuulokkeilla

Podcastit ovat todella kätevä tapa nauttia mielenkiintoisista puheohjelmista esimerkiksi silloin kun haluaa rentoutua. Niitä voi hyödyntää muihinkin asioihin, kuten esimerkiksi uuden tiedon omaksumiseen aiheesta kuin aiheesta.

Hyvin tehdyt podcastit ovat erinomainen informaation, huvin ja hyödyn lähde. Koska kyseessä on ääneen pohjautuva tapa jakaa informaatiota, ei kuuntelijan tarvitse katsoa pitkiä videoita tai televisio-ohjelmia vaan voi antaa äänen soljua rauhassa silloin kun itselle parhaiten sopii.

Mukana laajoissa ohjelmien valikoimissa on myös ajankohtaisia podcasteja, joiden avulla voi löytää tietoa esimerkiksi juuri hetki sitten osakemarkkinoilla tapahtuneista muutoksista.

Rahapodi

Yksi asia josta jokainen voi ottaa oppia säästämisen ja osakkeiden kannalta on Nordnetinkin kanssa läheisten henkilöiden tuottama Rahapodi. Kyseessä on podcasti, jota luotsaavat Martin Paasi ja Miikka Luukkonen.

Jos et ole koskaan aikaisemmin kuunnellut rahapodia, niin nyt on korkea aika korjata tilanne. Kyseessä on nimittäin vuoden 2021 yksi kuunnelluimmista podcasteista. Asiaa on jo nyt tätä artikkelia kirjoitettaessa tarjolla 272 jakson edestä. Uusia jaksoja julkaistaan kerran viikossa, joten tekemistä Rahapodin kanssa varmasti riittää.

Todellista suosiota on vaikea mitata, koska palveluita podcastien kuunteluun on tarjolla kymmeniä. Koska yksi kuuntelee ohjelmia Spotifyssa, toinen iTunesissa, kolmas ohjelman tekijän verkkosivulta, on vaikea selvittää sitä, että mikä podcasti on oikeasti kuunnelluin.

Paasi ja Luukkonen ovat tunnettuja miehiä alallaan, ja he ovat loistavia luomaan sellaista sisältöä, jonka jokainen varmasti ymmärtää.

Tunnetusti miehet eivät usko pikavoittoihin, joita esimerkiksi parhaat nettikasinot ilman rekisteröintiä tarjoavat, vaan heidän vinkkinsä kerääntyvät lähinnä hitaampien sekä vakaampien sijoitusten ympärille.

Tämäkään ei ole huono asia, koska näin kuuntelija pääsee aina valitsemaan sellaisia kohteita, jotka usein kestävät aikaa ostajansa salkussa.

Urheilucast

Jos haluat tietoa urheilusta, on Urheilucast-podcast loistava valinta. Yksi asia joka urheilun seuraamisessa voi harmittaa on se, että uusi informaatio jää vanhaksi todella nopeasti.

Esko Seppänen kuitenkin keskittyy vieraidensa kanssa lähinnä ihmisiin sekä heidän tarinoihinsa sekä yleiseen tietoon urheilusta. Vaikka tämä podcasti ei vielä olekaan aivan 10 suosituimman joukossa, on sillä hyvät mahdollisuudet päästä listalle vuoden 2022 aikana.

Jaksojen aikana on jo haastateltu pelaajia ja urheilijoita aina G2-joukkueessa pelaavasta AleksiB:stä aina viimeisimmän jakson (numero #400) Iivo Niskaseen asti. Tarjolla on siis paljon tarkkaa ja aitoa sisältöä suoraan alkuperäisestä lähteestä.

Herrasmieshakkerit

Herrasmieshakkerit-podcast pyrkii viestimään sellaisista asioista, joista jokaisen tulisi olla tietoinen ja pitää itsensä hereillä. Monet palvelut ovat siirtyneet enemmän tai vähemmän internetin puolelle, joten monet turvallisuuteen liittyvät asiat nykyään liittyvät internetiin.

Tästä podcastistä voit löytää paljon tietoa tietoturvasta, sekä siihen liittyvistä asioista kuten omien ja läheistesi tietojen suojaamisesta.

Kaikkia asioita ei enää kuunnellakaan radiosta oppaan mukaan, siksi onkin hyvä varmistaa se, että tietämys tietoturvasta on vähintäänkin tyydyttävällä tasolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image