Kahvila tiukkaa työkuria tarvitsevalle kirjailijalle

Tokiossa sijaitseva Koenji Sankakuchitai -kahvila
Koenji Sankakuchitai -kahvila Tokiossa.

Jokaisella kirjoittajalla on kausia milloin työ ei etene, vaan aivot keksivät paljon muuta ehdottomasti tärkeämpää tekemistä. Jos tämä ongelma uhkaa rikkoa projektin aikataulun, jotain on syytä tehdä. Japanissa toimii kahvila, jossa luodaan tilanne mikä pistää kirjoittamaan kunnes päivän tavoite on täynnä. Vasta sitten pääsee ulos kahvilasta.

Voi vain kuvitella minkälainen tausta Tokiossa sijaitsevan Koenji Sankakuchitai -kahvilan omistajalla on, mutta näin se toimii:

  1. Kun astuu kahvilaan, vastaanotossa täytyy kirjata miten paljon tällä käynnillä on tarkoitus kirjoittaa ja missä ajassa.
  2. Kahvilan henkilökunta käy tunnin välein kysymässä miten työ etenee. Tässä on hieman säätövaraa: enemmän ruoskaa tarvitseva kirjailija voi pyytää lyhyempää tarkastusväliä ja tiukkaa hoputusta, kun keskittymiskykyinen näppäimistötyöläinen voi tilata löysempää kohtelua ja harvaa tarkastusväliä.
  3. Kahvilasta pääsee ulos kun on kirjoittanut suunnitellun määrän.
kirjoittaja kahvilan työpisteellä

Kahvilan käytöstä maksetaan tuntiveloituksella. Kahvit ja välipalat voi ostaa kahvilasta, tai sinne voi tuoda omat piknik-eväät mukana.

Jokaisen istumapaikan varustukseen kuuluu USB-latauspiste ja langaton WiFi internet -yhteys.

kahvila kirjailijoille Tokiossa

Japan Today uutisoi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *