Arnold Schwarzenegger palaa politiikasta valkokankaalle sarjakuvahahmona

Vuoden 2011 alussa Iso-Arska Arnold Schwarzenegger lopetti politiikan huipulla kahdeksan Kalifornian kuvernöörivuoden jälkeen, mutta ei valmistautumattomana. Hän on lainannut itsensä sarjakuvahahmoksi nimeltä kuvernaattori (Governator). Hahmon on luonut Schwarzenegger kanssa sarjakuvien huippunimi Stan Lee.

Luvassa on Governator sarjakuvaa ja piirrettyä filmiä. Supersankarihahmoa Schwarzenegger perustelee: ”Kun olin Kalifornian kuvernöörinä toivoin todellakin pystyväni tekemään asiat jotka halusin tehdä, mutta en voinut, koska systeemi ei vain toimi niin. Tai miten lait toimivat. Ihmisillä on tiettyjä oikeuksia ja niitä oikeuksia on suojeltava, mutta joidenkin rikollisten kohdalla ei aina tunnu siltä. Tosi elämässä ensin täytyy hankkia etsintämääräys ja siihen mennessä rikollinen on livistänyt. Se tekee hulluksi!”

Hän harkitsee vakavasti myös itse paluuta kameran eteen. ”Tutkin parhaillaan useita hyvin mielenkiintoisia käsikirjoituksia jotka vaihtelevat elokuvien jatko-osista toimintakomedioihin, mutta en tee nopeaa päätöstä. Haluan saada tämän [kuvernaattorin] menestymään oikealla tavalla ja sitten voin ottaa seuraavan askeleen.”

Videolla Schwarzenegger kertoo sarjakuvahahmosta:

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *