Samsung Galaxy Tab 10.1 on Apple iPad-medialaitteen todellinen haastaja

Samsung tarjoaa tällä hetkellä elektroniikkavalmistajista laajimman valikoiman mobiililaitteita mediakäyttöön. Suosittuun Galaxy-älypuhelinten tuotelinjaan tulee jatkuvasti uusia tuotteita, e-kirjojen lukulaite on saatavilla, Galaxy Tab on kehittynyt monipuoliseksi tablet-tietokoneiden tuotelinjaksi ja yhtiön kannettavat tietokoneet laajenevat eri kokoluokkiin. Apple iPad-tablet saakin ensimmäiset todelliset kilpailijansa Samsung Galaxy Tab 10.1 ja 8.9 medialaitteista.

Katso video, jossa näet miltä Android 3.0-ohjelmistolla varustettu Samsung Galaxy Tab 10.1 näyttää:

Samsung Galaxy Tab 10.1 on muuten melko tarkalleen Apple iPad-tabletin kokoinen, mutta se on hieman iPadia ohuempi ja kevyempi. Laitetta on mukava pitää kädessä tai pöydällä ja samalla tökkiä ruutua sormella.

Galaxy Tabin Android 3.0 ohjelmisto on kuitenkin sen suurin vetonaula. Jo tätä ennen tablet-laitteita on valmistettu Android-ohjelmistolla, mutta Samsungin laite on yksi ensimmäisistä, jossa on erityisesti medialaitteille suunniteltu Android 3.0-ohjelmisto. Se näkyy ja tuntuu positiivisesti kun laitetta käyttää.

Laitteessa on useita käyttäjän räätälöitävissä olevia kotisivuja. Uusi käyttötapa selattavat pikkuikkunat vaikuttavat käyttökelpoiselta tavalta katsella mitä mediasisältöjä laitteesta tai Internetistä löytyy.

Samsung odottaa laitteen kuluttajahinnan asettuvan 699 euron kohdalle.

Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1 ohut
Samsung Galaxy Tab 10.1 home menu

Samsung Galaxy Tab 10.1 tekniset tiedot ja ominaisuudet

– 10.1 tuuman kosketusnäyttö, 1280×800 pikselin erotuskyky.
– 8 megapikselin kamera laitteen takana, 2 megapikselin kamera edessä.
– 3G mobiiliverkkoyhteys.
– WLAN langaton Internet-yhteys (Wi-Fi).
– USB 2.0.
– Bluetooth 2.1.
– Android 3.0 (Honeycomb) käyttöjärjestelmä.
– Laite osaa näyttää Flash-sisältöjä.
– Ulkomitat: 246 x 170 x 11 mm. Paino 599 grammaa.

Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image